Купити MacBook 2019 - як зробити правильний вибір?*

Купити MacBook 2019 - як зробити правильний вибір?*
Сьогодні вибір Макбуків настільки великий, що зробити вибір доволі складно. Але щороку спостерігається зростання кількості прихильників продукції корпорації Apple. І хоча ціни, м’яко кажучи, кусаються, від покупки такого гаджету відмовитись дуже складно. Тому треба зважено підходити до вибору MacBook.

Якщо раніше виробники не бачили сенсу в спеціальних рекомендаціях щодо покупки Макбука, то сьогодні серед широкого асортименту продукції можна розгубитись. Раніше все було просо: при невеликій кількості грошей купували Air, а при наявності більшої суми – Pro. Сьогодні можна знайти компроміс. Тому варто розглянути самі відомі моделі.

Різниця між Макбуком і ноутбуком

Варто визначитись для себе, чому потрібен саме Макбук? Продукція Apple – це недешеве задоволення, і за таку суму можна придбати мегапотужний ноутбук з ОС Windows. Але власники таких гаджетів розуміють, в чому різниця:
• по-перше, фірмова операційна система iOS не боїться жодних вірусів. Швидкість роботи Макбуків завжди радує, так як ніякого сміття в системі не з’являється;
• по-друге, Макбуки оснащені дуже зручною клавіатурою, яка дозволяє дуже швидко друкувати;
• Макбук набагато легший за ноутбук, а тому їх набагато простіше носити з собою, особливо коли мова йде про прекрасну стать;
• сучасні Макбуки відрізняються потужними батареями, які працюють майже як хороші смартфони – до 12 голин;
Про той факт, що кожен захоче похвалитись своїм девайсом, і викладе фото в соцмережах – навіть говорити не варто. А що тут дивного – це бренд, доволі популярний. Але от встановити більшість комп’ютерних ігор вам не вдасться, так як на сьогодні адаптованих програм під iOS є не настільки багато. Такоє серед недоліків варто зазначити і невелику кількість портів.

Який MacBook вибрати в 2019 році?

Якщо ви все-таки вирішили придбати продукцію Apple, то варто розглянути наступні моделі:
• MacBook Air – ідеальний варіант для новачків, які вперше зустрінуться з ОС iOS. Крім того, дана модель вважається доволі бюджетною, оскільки її дизайн та технології вже дещо застаріли;
• MACBOOK – найбільш компактний представник продукції Apple. Особливо підійде для тих, хто мусить часто бувати у відрядженнях. Це новий и вдосконалений продукт порівняно з Air;
• MACBOOK Pro 13 – серія, яка включає різні модифікації. Тут різниця є і в об’ємі пам’яті, і в діагоналі екрану, і у вартості.
Який гаджет купувати, вирішувати лише вам. Варто зазначити одне, продукція Apple користується популярність недарма, адже виробник відповідає за якість. Можна зазначити лише одне, що спробувавши Apple один раз, ви вже не зможете відмовитись від нього.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: MacBook 2019
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.