Винуватця смертельної аварії під Луцьком просили відпустити під домашній арешт

Винуватця смертельної аварії під Луцьком просили відпустити під домашній арешт
Волинський обласний апеляційний суд не змінив міри запобіжного заходу для екс-очільника карного розшуку поліції області Геннадія Єпіфановича, який, будучи напідпитку, вчинив смертельну ДТП поблизу села Дачне.

Адвокат Єпіфановича наполягав, що запобіжний захід у вигляді 2 місяців тримання під вартою є передчасним, а слідство та суд не мали можливості повністю дослідити обставини справи, - передає ІА "Волинські новини".

Також захисник представив позитивні характеристики Єпіфановича від екс-колег та людей, з якими він співпрацював, зауважив що колишній правоохоронець – учасник бойових дій на сході України. Зважаючи на ці обставини захист просив для Єпіфановича запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Проте суд, зваживши всі обставини справи, відмовив в апеляції – найближчі 2 місяці Геннадій Єпіфанович проведе за ґратами.

Нагадаємо, два автомобілі зіткнулись в селі Дачне, що поблизу Луцька ввечері 21 лютого. В результаті зіткнення двоє осіб загинули на місці події, постраждала 9-річна дитина, яку госпіталізували в лікарню.

Як стало відомо пізніше, за кермом автомобіля Mercedes-Benz, який спричинив смертельну ДТП, перебував екс-очільник карного розшуку міста Луцька Геннадій Єпіфанович.

Згодом, брат загиблої розповів нові деталі трагедії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЯКЕ НА ПІДПИТКУ ВОНО ТВАРЬ СИНЄ В ХЛАМ БУЛО В ПІТУШАТНЮ ВИРОДКА!!!!!
Відповісти
Де воював, коли ???
Відповісти
За сепараторів звісно, ще каллэгі характеристики дають, сволочі, Врадіївку їм треба робити!!!
Відповісти
ЦЕЛУЙТЕ ТЕПЕРЬ ЕВО В ОДНО МЕСТО БОШ О ХЕРОЙ ВОЕВАЛ
Відповісти
Назвіть імя адвоката, то його за це прохання люди заасфальтують, скотину!!!
Відповісти
Це початок. На жаль. Спочатку відпустіть додому під домашній арешт. Далі виявиться, що результати обстеження на предмет алкоголю не по процедурі, не візьмуть до уваги. І так далі.... В результаті, отримає умовно. Така наша країна. Закони писані не для всіх.
Відповісти
Редакція Волиньпост він керував не в м. Луцьку а керував розшуком в області це набагато вища посада. В коментах пишуть де воював "а воював він там де і всі поліцейські далеко від передової і виконував роль керівника групи. Такщо до автомата і передка був далеко".
Відповісти