Волинська компанія «Вест Електра» заблокувала тендер

Волинська компанія «Вест Електра» заблокувала тендер
Через невідповідність власних документів волинська компанія «Вест Електра» заблокувала тендер.

Компанія отримала велике замовлення на закупівлю послуг з технічного переобладнання електромереж і безповоротно втратила сплачені державі 15 тисяч гривень за розгляд справи, про це стало відомо від «Верховенство права».

Керівництво ТОВ «Вест Електра» спочатку подало скаргу до Антимонопольного комітету України, а потім відмовилося від неї. Зазначили, що тендерна пропозиція була відхилена незаконно, через те, що документація ТОВ не відповідає вимогам конкурсу.

Ціна тендера склала майже 19,4 мільйона гривень.

У січні 2019 року ПАТ «Львівобленерго» провело тендер на закупівлю послуг з технічного переобладнання електромереж з встановленням розвантажувальної трансформаторної підстанції та заміною проводів в с.Довге Стрийського району Львівської області.

Активні дії керівництва компанії зрозумілі, але не у всіх випадках відповідають її інтересам.

Після сплати 15 тисяч гривень за подачу скарги, надійшла відмова керівництва компанії від розгляду своєї скарги. При цьому повернення сплачених державі грошей законом не передбачене, а право на відстоювання інтересів по конкретній закупівлі втрачається.

У практиці відмова від скарг, в рамках публічних закупівель, пов'язана із отриманням матеріальних благ, так званих «відкатів», які можуть розраховуватися у відсотковому відношенні від суми закупівлі.

Керівництво компанії ТОВ «Вест Електра» коментувати свої дії відмовляється.

Згідно з даними аналітичної платформи «YouControl» стало відомо, що засновником ТОВ «Вест Електра» є Дембіцький Юрій Миколайович, директором - Дембіцька Надія Петрівна. Компанія бере участь у закупівлях з липня 2016 року


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинська компанія «Вест Електра» заблокувала тендер
04 березень, 2019, 09:52