Ковель хоче стати привабливішим для туристів

Ковель хоче стати привабливішим для туристів
У Ковелі створили інтегровану концепцію розвитку туристичного сектору міста.

Це зробили для покращення туристичної привабливості міста. Автори документу - Волинська агенція із залучення інвестицій спільно з виконавчим комітетом Ковельської міської ради, - пише Слово Волині.

«Для подальшого успішного розвитку туризму в Ковелі варто об’єднати зусилля усіх зацікавлених сторін, аби створити вигідну для громади та цікаву для гостей міста програму розвитку туризму. Вона має охоплювати події культурного та спортивного життя міста, туристичні маршрути, музеї, історичні місця тощо», – переконаний заступник міського голови Ігор Прокопів.

Також необхідно створити туристичний логотип міста, який буде важливим елементом впізнаваності Ковеля. Тому планують розробити Положення та оголосити конкурс на створення логотипу.

Координатор проекту Наталія Оксенюк зауважує, що при розробці концепції провели опитування іноземних туристів, які впродовж минулого року побували в Ковелі. Вагомим недоліком нині є недостатність друкованої інформації для туристів, відсутність її у веб-просторі.

80% опитаних повідомили, що при плануванні подорожі користувалися Інтернетом, шукаючи інформацію про цікаві місця в Україні, наявність туристичної інфраструктури.

Наразі створили робочу групу, яка розглядає можливості розвитку різних видів туризму: спортивного, ділового, оздоровчого, подієвого, історико-культурного.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ковель хоче стати привабливішим для туристів
08 квітень, 2013, 08:19