Молодий волинянин з ножем напав на таксиста

Молодий волинянин з ножем напав на таксиста
18-річний мешканець волинської області, аби заплатити за навчання в виші, вирішив відібрати гроші в рівненського таксиста.

6 квітня близько 17-ої години до міськвідділу міліції у Рівному підʼїхало таксі – водій назвався Сергієм і попросив чергових забрати з його багажника молодого розбійника, ‒ пише Gazeta.ua.

На шиї у чоловіка були садна, наче від боротьби.

Здивовані міліціонери вийшли надвір та справді витягли з машини звʼязаного 18-річного волинянина. А на додачу водій віддав їм ніж, яким його хотів зарізати пасажир.

Сергій – таксист-приватник. Каже, що пасажир спершу не видався йому підозрілим.

«Ввечері до мене звернувся незнайомий хлопчина, на вигляд цілком звичайний, неагресивний. Він попросив відвезти його у село Олександрія Рівненського району – це не дуже далеко, всього кілометрів 15 від міста. Ми сторгувалися в ціні і я виїхав, ‒ розповідає водій. – Діяти пасажир почав, коли ми заїхали в ліс. Несподівано він витягнув ножа і почав вимагати у мене гроші».

Таксист не розгубився і вибив ножа у юнака з руки. Автомобіль зупинився, а чоловіки почали боротися. Водій виявився сильнішим за молодого хлопця, скрутив його та звʼязав ременем. Щоб знахабнілий пасажир не заважав у салоні, Сергій змусив його залізти у багажник. Так вони доїхали назад до Рівного.

«Ми обовʼязково нагородимо цю людину, ‒ каже про таксиста начальник обласного управління міліції Василь Лазутко. – Затриманий ‒ мешканець Волині. Він підтвердив, що хотів заволодіти грошима водія. Молодик пояснює це тим, що йому треба було оплатити навчання в одному з тернопільських вищих навчальних закладів. А до Рівного він приїхав до свого брата. Завдяки професійним діям водія таксі ми відкрили кримінальне провадження за розбій».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Молодий волинянин з ножем напав на таксиста
08 квітень, 2013, 10:16