Переваги мобільного бетонного заводу*

Переваги мобільного бетонного заводу*
Хоча стаціонарні бетонні заводи на pikkampani.com.ua мають ряд незаперечних переваг, в деяких випадках найбільш виправданими будуть інвестиції в мобільний завод. Якщо ви є підрядником, який постійно потребує невеликі порції будівельної суміші, наявність власного обладнання для її виробництва може істотно скоротити витрати. У ряді випадків це набагато вигідніше, ніж купувати готову суміш у різних постачальників.

Основні плюси мобільного бетонного заводу

Наявність власного обладнання для виготовлення будівельної суміші дає вам такі переваги:

Вкладаючи кошти в свій власний мобільний завод, ви будете повністю контролювати якість і кількість одержуваного бетону, необхідного для ваших проектів. Мінімізується кількість відходів. Якщо отримана від підрядника партія виявилася занадто великою, залишки часто доводиться просто викидати. Це даремно витрачені гроші.
• Кожного разу в міру необхідності ви отримуєте доступ до свіжої партії суміші. Не потрібно точно розраховувати її поставки на будівельний майданчик, щоб встигнути залити бетон до початку затвердіння.
• Можливо швидке приготування різних типів сумішей в залежності від поточних потреб. Не потрібно оформляти термінові замовлення і спілкуватися з підрядниками.
• Додаткова економія завдяки відсутності транспортних витрат. Не потрібно оплачувати доставку суміші на будівельний майданчик вантажівкою. Додаткова перевага - відсутність необхідності в рівних під'їзних шляхах для автотранспорту.
• Значно прискорюється процес приготування бетону. Його можна отримувати на місці цілодобово, без вихідних і свят.

Міні-бетонний завод має невелику площу. Його можна швидко змонтувати в безпосередній близькості від місця будівництва. Це не тільки допоможе заощадити гроші, але і прискорить будівельні роботи. Мобільні установки зазвичай мають власне джерело живлення - генератор. Вам не знадобиться шукати місце, де можна буде підключитися до стаціонарної електромережі. Виробництво суміші доступне навіть у найвіддаленіших місцях.

При обмеженому бюджеті ви можете розглянути можливість придбання вживаного обладнання. Але сьогодні виробники пропонують і цілком доступні нові рішення. Головне завдання покупця - оцінити надійність продукції, вивчити інформацію про виробників. Важливо вибирати бренд, який славиться надійністю і відмінною післяпродажної підтримкою. Також потрібно враховувати продуктивність заводу, аби вона не виявилася недостатньою чи надмірною.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Переваги мобільного бетонного заводу*
11 жовтень, 2017, 17:54