На Волині «поплив» райцентр. ФОТО

На Волині «поплив» райцентр. ФОТО
У центральній частині Ківерців в людських погребах плаває минулорічний врожай, консервація.

Район між Маневицькою трасою та вулицею Ціолковського затоплює, ‒ пише сайт Ківерці. Неформатний.

На воду в погребі тут вже не звертають уваги, бо в декого вода стоїть у хаті. Люди розповідають, що такого не потопу не бачили ніколи. Тутешні мешканці, рятуються як хто може – хто прокопує рівчачки, якими сходить вода у місцеві меліоративні канали, а більшість відкачує воду насосами. Ті, у кого катастрофічна ситуація, викликають пожежників.

На вулиці Космонавтів ‒ озера. Дорогою пройти неможливо, бо ноги по коліна вгрузають у мокру землю. Із одного з провулків до Водокачки тягнуться пожежні рукави. В одній із місцевих хатинок вода стоїть у приміщенні. До будинку підійти можна лише в гумових чоботях.

Пожежники, які тут відкачують воду, розповідають, що за останні дві доби вже всьоме виїжджали на подібні виклики. Воду відкачують по три-чотири години. Запевняють, що працюють безплатно, проте результат їхньої роботи – тимчасовий. Вода знову набігає за лічені години.

Місцеві мешканці ж обурюються, мовляв, пожежники виконують свою роботу абияк. Якби відкачували воду до сухого дна, то волога так швидко не набиралася. Та й взагалі, нарікають, що надзвичайники за один виклик беруть 160 гривень.

На вулиці Ціолковського ‒ теж біда. Тут проїжджу частину займає величезна калюжа, обійти яку можна тільки по людських парканах. Стік для води є, проте це від потопу не рятує. Місцеві кажуть, що така ситуація не тільки після відлиги, а й після будь-якої хорошої зливи.

Один із тутешніх мешканців виносить відрами воду. Каже, що ця ‒ вже з хати. Нещодавно робив ремонт, бідкається, що все пішло «коту під хвіст», бо цього року доведеться все переробляти.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Брехуни! Коли ці фото зроблені? Сьогодні саме такого там не було!!!
Відповісти
Погано дивилися. Фотографувала в суботу.
Відповісти
Дорога ложка к обеду...!:) Это ж как "работают" - фоткают и пишут в субботу, а розмещают в понедельник?!:) Вы еще через месяц разместите фото и информацию!:) Вот так СМИ вводят людей в заблуждение - наглядный пример!!!
Відповісти
Волиньпост пізно розмістив. На Ківерцівському сайті цей репортаж висить з неділі
Відповісти