У Луцьку продовжують розробляти стратегію розвитку міста

У Луцьку продовжують розробляти стратегію розвитку міста
У Луцьку продовжують розробляти стратегію розвитку Луцька до 2020 року.

Чергове засідання робочої групи відбулося 9 квітня у стінах мерії.

Як зазначила начальник управління економіки Луцької міської ради Любов Ковпак, стратегію розробляють уже давно. І вже є напрацювання.

За її словами, стратегія формується навколо 6 основних так званих "критичних питань": залучення інвестицій, розвитку інфраструктури бізнесу, розвитку профільних галузей економіки міста, розвитку інфраструктури та туристичного потенціалу, розвитку соціальної сфери, реформування житлово-комунального господарства.

"У стратегії робиться наголос на створенні постійного партнерства між міською владою та підприємцями і на реалізації комплексної програми економічного розвитку міста", - зазначила Ковпак.

За її словами, вже сформували стратегічне бачення міста, тобто те, яким воно має бути у 2020 році. Це стратегічне бачення вкладається а таке формулювання:

"Луцьк – душа і серце Волині. Територія інноваційного розвитку та диверсифікованої економіки, з багатим людським, промисловим та науково-виробничим, логістичним, культурно-освітнім потенціалом, що відрізняється європейськими стандартами управління, високими комунікаційними та науково-технічними можливостями.

Край, привабливий для інвесторів та туристів, з високим рівнем життя громади, де поєднується все найкраще, і мешканці пишаються своєю історичною спадщиною, де створено умови для розвитку економічного потенціалу і залучення інвестицій".

Надалі робоча група засідатиме раз на місяць. Детальніше із напрацьованим документом запрошують ознайомитися у розділі "Актуально" на сайті Луцької міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: економіка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку продовжують розробляти стратегію розвитку міста
09 квітень, 2013, 12:48