Як вибрати програму медичного страхування?*

Як вибрати програму медичного страхування?*
Медичне страхування – не розкіш, а необхідність. Є багато речей, без яких можна обійтися. Але турбота про власне здоров’я не є однією з них. Краще відмовитися від менш важливих витрат та придбати поліс. Але яка саме страховка Київ вам підходить? Щоб визначити це, потрібно відповісти на кілька запитань.

Особливості вибору програми страхування

Ви хочете отримати поліс, але не знаєте, яку саме програму підібрати? Допомогти з цим допоможуть відповіді на наступні запитання:
• Який стан вашого здоров’я? Ви регулярно відвідуєте лікаря чи вже не пам’ятаєте, коли останнього разу приходили до лікарні? Займаєтеся небезпечними видами спорту чи іншими заняттями? Страхові потреби визначаються в залежності від ризиків.
• Як часто ви відвідуєте лікаря? Проаналізуйте візити до різних спеціалістів за минулий рік. Які саме проблеми спостерігалися? Які процедури доводилося проходити та які ліки приймати?
• Які варіанти зараз доступні? Проаналізуйте поліси від різних компаній. Порівняйте умови страхування, набір випадків, за які передбачається виплата компенсацій. Найдешевша програма одразу привертає увагу. Але далеко не завжди вона є найбільш вигідною. Дорожчий тарифний план означає й більші виплати.
• Які ваші пріоритети? Програми з високою франшизою можуть знизити страхові внески. Якщо ви рідко звертаєтеся до лікаря, немає сенсу платити більше. Якщо ж лікування є частим, можна розглянути дорожчі варіанти.
• Скільки часу доведеться платити, перш ніж можна буде отримувати компенсацію за лікування? У багатьох компаній є певний період, під час якого клієнт не отримує виплати навіть у разі настання страхового випадку.
Програми страхування не є універсальними. Кожна з них розроблена для якихось певних потреб. Тому дуже важливо вибрати варіант, який оптимально підходить для вас та членів вашої родини.

Вибір компанії

Бажано скористатися і підказками досвідчених людей. Поцікавтеся у друзів та знайомих, яким страхуванням користуються вони. Не варто довіряти лише рекламі. Деякі компанії пропонують «золоті гори», але в результаті ставлять клієнтів у дуже невигідне положення.

При виборі страхової компанії потрібно враховувати її надійність, зручність обслуговування, відповідність потребам, а також інформаційну доступність. Бажано, щоб консультаційна служба працювала в режимі 24/7. Проблеми зі здоров’ям можуть виникнути в будь-який час.

Якщо ви не можете знайти потрібної інформації на сайті страхової компанії, зв’яжіться з її представником по телефону чи відвідайте офіс, щоб поставити запитання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як вибрати програму медичного страхування?*
18 березень, 2017, 10:00