За кого голосуватиме молодь Волині. ВІДЕО

За кого голосуватиме молодь Волині. ВІДЕО
Студентська рада Волині провела опитування серед лучан щодо того, за кого вони голосуватимуть на цьогорічних президентських виборах.

Про це йдеться на сторінці студради у facebook.

Серед опитаних лучан лише деякі конкретно назвали кандидата, за якого віддадуть свій голос на виборах. Решта - ще досі не визначились.

Водночас деякі люди казали, що взагалі не підуть на вибори, або ж зіпсують бюлетень.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Більшість молоді деградована! Їх у цьому житті нічого не цікавить окрім гулянок і вилупчення у смартфон, безглуздих фото і дописів у соцмережах, решту батьки "повирішують". Дуже сумно за Україну, що її чекає з такими... :( Це просто жах!!!
Відповісти
Путін буде радий вибору коміка Зеленськомо. Уявляю його гримасу на Президентському кріслі Це жах і насмішка над Україною. Він сам це добре усвідомлює. Але навіщо робить?
Відповісти
Печаль біда, всі ці що не проголосують це автоматом за пороха. А таких як виборець взагалі лікувати треба. СТрашно жити з дебілами в одній країні.
Відповісти
Підтримую тільки Гриценка і потішило, що однодумці є які свідомо визначились. Сумно, що Зеленського обирають навіть незадумаючись до чого це може привезти країну.... над нами вже достатньо посміялись.
Відповісти
росію влаштовує будь хто, крім Порошенка, бо він не зламався і чинить супротив, це очевидно, а от юля, клоун ваЗЕлін і решта всруться і здадуться, тоді нова революція, новий майдан?
Відповісти
Порох ніби кращий, але мають бути достойніші. Після того як він привів Шокіна - кернесидобкінибойтимедведчуки на волі.. Чому? ПОРрєшав на бабло. Тому Гриценко-Смешко_Кошулинський... 29 можна будуе визначитися. Чого і всім бажаю. І не мовчіть до молодих -пояснюйте і виганяйте їм вітер з голови.
Відповісти
За Зеленського будуть голосувати барани.
Відповісти
Якщо не Порошенко, то знову розвал країни. Шкода, що люди цього не розуміють.
Відповісти
Дебил на дебиле за то все с кавай
Відповісти
Дурні, який Зеленський??Ви хоча б знаєте хто за ним стоїть і що Росія чекаю аби ми обрали його і відібрати усе накопичене собі?хочете під Росію?-валіть. Яка Тимошенко? Люди почитайте добре про кандидатів! Який сором бере за наш народ!
Відповісти
Останні новини
За кого голосуватиме молодь Волині. ВІДЕО
19 березень, 2019, 05:40