Від зими на Волині понад 1000 кілометрів ‒ у ямах

Від зими на Волині понад 1000 кілометрів ‒ у ямах
27 бригад дорожників вийшло ремонтувати автомобільні дороги області, які станом на 1 квітня зруйновані на шосту частину.

Про це 9 квітня під час наради першого заступника голови Волинської облдержадміністрації повідомив начальник Служби автомобільних доріг Анатолій Посполітак.

Він зазначив, що на ремонт доріг області у 2013 році заплановано витратити 108,9 мільйона гривень. Фінансування у порівняні з минулим роком збільшилося на 12 мільйонів гривень. Разом із тим на зимове утримання доріг в області витратили вже 24,4 мільйона гривень.

Зі слів Посполітака, після зими на Волині уражені вибоїнами та ямами 74 тисячі квадратних метрів доріг, або 1028 кілометрів. Це є шоста частина від усієї протяжності доріг області. Порівняно з минулим роком показник руйнації після зими виріс на 60%.

Нині на дороги для ремонту вже вийшло 27 бригад ремонтників.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дороги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знову гроші ,які виділять на ремонт будуть активно і дружно тирити : як чиновники держслужбовці так і дорожники - виконавці
І коли восени на дорогах ями будуть у два рази більшими - то всі неодоліки по ремониту традиційно спишуть на дощове або дуже спекотне літо, затяжну весну, ранню осінь, на сильні грози, рясні дощі,густі тумани...
Тож пропоную у 2013 році до групи з десяти дорожників які робитимуть ремонт волинських доріг приставити сотню автоматників з прокурором
А до лівої ноги та правої руки кожного держслужбовця з області та району який відповідатиме за ремонт доріг привязати по пятидесяти кілограмовій гирі та всунути кожному в дупу спецчіп , аби його пересування можна було контролювати через ДП Навігатор у Генеральній прокуратурі. Отож якщо такі заходи безпеки будуть застосовані то може відсотків приміром ,40 державних коштів ,які виділять на дороги і врятуємо від покраж.
Отож оголосимо 2013 рік Роком контролю за дорожниками !!!
Відповісти
А куди ж пішли гроші які зимою витрачені у сумі 24,4 млн гривень? Точно не на прибирання і чищення доріг. Цікаво як КРУ оцю всю біліберду перевіряє.
Відповісти
То вже не дороги - то напрямки...
Відповісти
Це все ЛАПША!!!! КРАЛИ,КРАДУТЬ,КРАСТИ БУДУТЬ...СМЕРТЬ АВТОДОРУ
Відповісти
Останні новини
Від зими на Волині понад 1000 кілометрів ‒ у ямах
09 квітень, 2013, 15:23