На усіх об'єктах «Луцькводоканалу» можуть відключити світло

На усіх об'єктах «Луцькводоканалу» можуть відключити світло
«Луцькводоканал» знову можуть відключити від електропостачання.

Про це повідомляє прес-центр ПрАТ «Волиньобленерго».

Нагадаємо, що з 1 січня великі промислові споживачі, зокрема КП «Луцькводоканал», можуть обирати собі постачальника електроенергії.

У зв’язку з тим, що «Луцькводоканал» не знайшов собі постачальника, поставку електричної енергії йому здійснював «постачальник останньої надії» – ДПЗД «Укрінтеренерго», на якого покладено ці обов’язки розпорядженням Кабінету Міністрів України.

Традиційно «Луцькводоканал» не розрахувався і з ним. У зв’язку з цим постачальник ДПЗД «Укрінтеренерго» 28 лютого висунув вимогу відключення усіх об’єктів КП «Луцькводоканал» з 21 березня о 10:00.

Зауважимо, що восени 2018 року боргову проблему між КП «Луцькводоканал» та ПрАТ «Волиньобленерго» (як електропостачальником) вдалося залагодити відповідно до доручення голови Волинської обласної державної адміністрації Олександра Савченка на розширеній нараді у заступника голови облдержадміністрації Сергія Кошарука з участю першого заступника міського голови Григорія Недопада. Тоді було досягнуто компромісного рішення, яке передбачало сплату комунальним підприємством частини заборгованості.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.