«Люди тупо не платять», ‒ віце-мер про борги лучан за комунпослуги

«Люди тупо не платять», ‒ віце-мер про борги лучан за комунпослуги
Перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук зауважив, що борги лучан за комунальні послуги знову зросли.

Про це йшлося під час щовівторкової оперативної наради, – пише «Волинська правда».

За останній період заборгованість лучан зросла на 720 тисяч гривень. Загалом борг мешканців обласного центру Волині складає 45,3 мільйона гривень. 9 мільйонів гривень із цієї суми становить заборгованість за послуги, які надані жеками.

Зауважимо, що у Луцьку нараховується 53 тисячі отримувачі комунальних послуг, проте 6 тисяч не платять за комунальні послуги. «Люди тупо не платять і хочуть, щоб хтось прибирав», – сказав віце-мер Святослав Кравчук. Він зауважив, що якщо і далі так піде, то працівники жеків просто покладуть гроші на полицю і скажуть, що прибирати не можуть.

Перший заступник Луцького міського голови наголосив, що у людей, які працюють в органах місцевого самоврядування, не має бути заборгованості за квартиру.

Лише за останній місяць лучани не заплатили 70 тисяч за вивіз сміття. Про приватний сектор Святослав Кравчук і не береться говорити, адже там просто викидають або кудись відвозять. «Це може бути колапс», – резюмував комунальну тему Кравчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви добре знаєте тільки ОДНУ РОБОТУ. Все глибше залазити в нашу кишеню. Але неШАНОВНІ. Вона вже пуста. Більше того, в ній дирка протерта цінами на продукти, ліки, транспорт і все інше. Не розуміючи того, що вже більше не візьмете, ВИ СВОЇМИ РУКАМИ доруйнуєте й тих, хто з останніх сил старався вам платити. Ми стаємо неплатниками не від хорошого життя і не з власної волі. І, дякуючи вам, нас все більше.
(Для довідки: В горезвісному СССР середньої МІСЯЧНОЇ ЗАРПЛАТИ вистачало на оплату трьохкімнатної квартири ЗА РІК).
З ПОКРАЩЕННЯМ ВАС!!!
Відповісти
...i тодi були неплатежi за квартири.
Відповісти
«Люди тупо не платять і хочуть, щоб хтось прибирав», пане Кравчук, точніше ця фраза буде звучати так,як комунальники прибирають, так люди і платять
Відповісти
Підтримую Ваш коментар! Деяким нашим чиновникам, особливо заступникам міського голови, керівнику департаменту ЖКГ потрібно перевірити роботу ЖЕКів міста Луцька. Розуміючи ріст цін на витратні матеріали для забезпечення роботи ЖЕКів - логічним постає потреба у приведенні тарифів до економічно обгрунтованих, але тут питання: до яких меж? хто? і коли врешті решт оприлюднить отримані звіти про використання коштів ЖЕКів? і останнє - необхідно провести грунтовну реформу сфери ЖКГ, скоротивши тим самим "дармоїдів керівного складу" і збільшивши заробітну плату та чисельність обслуговуючого персоналу у ЖЕКах. Бо при наших платежах ми утримуємо лише керівників ЖЕКів, а прибирання проводиться на залишок коштів
Відповісти
сучасна комунальна сфера-це бездонна прірва,куди тече потік грошей,які ТУПО осідають у чиновників усіх рівнів.Не личить керівнику так виражатись.Відсоток тих мажорчиків,що знехтують платежами,є.Але вони потім одним внеском гасять заборгованість за рік.Це не є добре.А більшість не платить вчасно бо витрати на харчування перевищує 60% доходу сім"ї.Це нечувано!!!
Відповісти
Бiднi платять, пенсiонери платять.

Хто не платить - мусово перекривати воду, каналiзацiю, електрику.
Подавати в суд.
Виселяти з квартир.
Відповісти
Останні новини
«Люди тупо не платять», ‒ віце-мер про борги лучан за комунпослуги
09 квітень, 2013, 17:20