Яку користь отримують діти від іграшок-трансформерів*

Яку користь отримують діти від іграшок-трансформерів*
Трансформери - не просто цікаві іграшки. Вони приносять дітям користь різними способами. Однією з останніх новинок з всесвіту автоботів і Десептіконів є скетчерс машинки. Головна їхня особливість полягає в тому, як вони розкриваються. Після контакту іграшки з магнітним диском вона ефектно підстрибує і трансформується в повітрі. Можна стріляти зі спеціальних пристроїв дисками по машинках або навпаки. Але яку ж користь отримують діти з таких розваг?

Розвиток моторних навичок

Хоча машинки скетчерс розкриваються автоматично, складати їх все ж потрібно вручну. Після декількох рухів робот перетворюється в спорткар, вантажівку, бульдозер або щось ще. Коли дитина повертає іграшку в початкове положення, вона розвиває дрібну моторику, поліпшується координація між очима і руками. Пальці стають більш вправними.

Розуміння різниці між хорошим і поганим


У світі трансформерів персонажі традиційно діляться на хороших і поганих. Автоботи захищають людство, а Десептікони намагаються його знищити. Грати однаково весело з усіма машинками. Але в процесі гри дитина краще розуміє, що далеко не всі люди в навколишньому світі є хорошими. Це краще зрозуміти з раннього віку, щоб не потрапляти в небезпечні ситуації.

Автоботи схожі на батьків, друзів і взагалі людей, яким можна довіряти. Але дитині потрібно з раннього віку пояснити, що він може зустріти того, хто схожий на десептиконів. В ігровій формі таке пояснення стає більш доступним.

Командна робота

Грати машинками цікаво і самому. Але ще веселіше робити це в компанії друзів. Можна влаштовувати битви автоботів проти Десептіконів. Це вчить дитину важливості командної роботи. Потрібно діяти злагоджено, щоб перемогти. Інакше вороги наваляться натовпом на того, хто вирішив діяти самостійно.

Ми всі знаємо, що командна робота має ключове значення в повсякденному житті. Особливо вона важлива при виконанні великих проектів. Розуміння цього знадобиться дитині і в школі, і в дорослому житті.

Розвиток уяви

Іграшок скетчерс багато і всі вони різні. Кожна з них має якісь свої особливості. Граючи з ними, дитина може уявляти справжні битви, створювати цілі фільми в своїй уяві. Іграшки-трансформери вчать, що насправді речі можуть бути не такими, якими вони здаються. Діти вчаться нестандартному застосування звичайних повсякденних предметів. Можливо, саме це допоможе сформувати особистість майбутнього дизайнера, конструктора або художника.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.