Парламентське об’єднання «Волинь» реально запрацює, коли депутати почнуть один одному довіряти, – Єремеєв

Парламентське об’єднання «Волинь» реально запрацює, коли депутати почнуть один одному довіряти, – Єремеєв
Народні депутати Ігор Єремеєв та Степан Івахів визнають, що поки депутатське об’єднання «Волинь» у повному своєму складі не може похвалитися ефективною роботою, утім вони обіцяють робити усе зі свого боку, аби група запрацювала.

Про це народні депутати (на фото Єремеєв – зліва, Івахів – справа) говорили 9 квітня під час прес-конференції у Києві.

За словами народних обранців, нині у складі групи «Волинь» – восьмеро депутатів: Анатолій Вітів, Євген Мельник, Валерій Черняков («Свобода»), Катерина Ващук (Партія регіонів), Адам Мартинюк (Комуністична партія України) та позафракційні Сергій Мартиняк, Степан Івахів та Ігор Єремеєв.

Поки що до об’єднання не приєдналися Григорій Смітюх (Партія регіонів), Ігор Палиця (позафракційний) та Юрій Савчук («УДАР»).

«На сьогоднішній день, на жаль, я не бачу позитиву від спільної роботи… Я не хотів би, щоб група «Волинь» була популістським органом. Ми передбачали, що ця група дасть нам можливість спільно діяти. Ніхто нікого не вимагає міняти свою політичну ідеологію чи не дослухатися до порад і вимог своїх партійних лідерів. Завдання одне – разом відстоювати інтереси Волині», – зауважив Степан Івахів.

«Але ми будемо боротися за те, аби цей орган був більш дієвим. Нехай там буде менше депутатів, але дієвих і конкретних. Думаю, ми знайдемо порозуміння», – додав нардеп.

На думку Ігоря Єремеєва, мусить пройти певний час, аби група дійсно сформувалася і розпочала реально працювати.

«Мають відбутися певні події, щоб ми один одному почали довіряти», – вважає він.

«Кожна політична партія, зареєстрована в Україні, у своєму статуті пише, що має за мету відстоювати інтереси України. Я не розумію, чому представники «Батьківщини», «Свободи» і Партії регіонів не можуть разом одночасно зайти у владний кабінет, відстоюючи фінансування для свого регіону. Якщо вони з різних політичних сил, то що нам тільки через барикади спілкуватися?» – говорить Єремеєв.

«Це проблема нашої політики. Ми бачимо все тільки у двох кольорах: чорний і білий. А політика складається з більшої кількості кольорів… Як то кажуть, гуртом і батька легше бити. Тому в цій справі треба забути про свою політичну приналежність. Треба згадати, звідки ми родом, де ми обиралися, засукати рукави, поділити фронти роботи і разом відстоювати інтереси Волині. Бо ніхто, крім нас, цього робити не буде. А інших депутатів у Волині нема», – висловився Ігор Єремеєв.

Як приклад своєї конструктивної позиції Єремеєв навів своє спілкування із колишнім конкурентом на виборах Адамом Мартинюком.

«Ми сьогодні конструктивно спілкуємося. З мого боку буде неправильно не підтримувати будь-яку позитивну дію Мартинюка, спрямовану на розбудову Волині. Комунізм сьогодні як ідеологія вичерпав себе. Але це не означає, що я не буду допомагати Адаму Івановичу добиватися, скажімо, будівництва ще однієї школи у Любешівському районі», – сказав Єремеєв.

Тому нардепи закликають своїх колег активніше йти на співпрацю, забувши при цьому про політику, оскільки об’єднання «Волинь» не є політичним, а покликане вирішувати виключно соціально-економічні проблеми області.

Нагадаємо, про створення цього міжфракційного депутатського об’єднання стало відомо ще на початку лютого. Очолили його Ігор Єремеєв та Анатолій Вітів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Парламентське об"єднання "Волинь" запрацює, коли там не буде продажних тушканів Гоші і Сьцьопи.
Відповісти
Запрацює токі коли ми по віримо в них ... А не обсуждатимемо їх як " Гошу та Сьцьопу"!!!!!ви мізерні люди (дибіли)...пишите всіляке на них ...як можна таке казати на наших депутатів!!!!
Відповісти
Цілком і повністю підтримую Волинь,подивіться спочатку на себе і те що ви робите,а тоді щось тут пишіть!!!!!!!!!!
Відповісти
Останні новини
Парламентське об’єднання «Волинь» реально запрацює, коли депутати почнуть один одному довіряти, – Єремеєв
10 квітень, 2013, 16:09