МНС обіцяє відкрити пункти обігріву

МНС обіцяє відкрити пункти обігріву
Міністерство надзвичайних ситуацій до 27 лютого відкриє пункти обігріву у паркових зонах з масовим перебуванням людей в обласних центрах України, містах Києві та Севастополі.

Про це повідомляє прес-служба МНС.

У таких пунктах рятувальники обіцяють надавати допомогу малозахищеним верствам населення з метою попередження випадків переохолодження громадян.

Крім того, людей тут мають забезпечувати харчами. У раціон буде включено гарячий чай, цукор, сало, бутерброди тощо. Видача продуктів здійснюватиметься в одноразовому посуді.

У пунктах обігріву буде цілодобове позмінне чергування особового складу.

Пункти встановлюватимуться із дотриманням всіх правил протипожежної безпеки та санітарно-гігієнічних норм. Їхня діяльність буде припинена після завершення періоду низьких температур.

Нагадаємо, за інформацією Українського гідрометеорологічного центру, на більшій частині території України з 26-27 січня очікується зниження температури повітря до -25°С, яке утримається до початку лютого.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оце класно, що люди зможуть погрітись!
А одноразовий посуд забруднює навколишнє середовище :(
Відповісти
а як будуть перевіряти малозабезпечений чи ні?по одьожкє? так то ж не показник. а то зараз багато знайдеться охочих до халявного сальця :)
Відповісти