На волинських підприємствах травмувалося 22 працівники

На волинських підприємствах травмувалося 22 працівники
За 3 місяці 2013 року на підприємствах області (без вугільної галузі) травмовано 22 особи.

Загалом на Волині спостерігається тенденція до зниження виробничого травматизму, ‒ повідомляють у прес-службі теруправління Держгірпромнагляду у Волинській області.

Нещасних випадків з смертельним наслідком за звітний період поточного року не було.

«Лідером» з виробничого травматизму стала соціально-культурна сфера. Тут травмовано 11 осіб, що складає 50% від загальної кількості постраждалих. У галузі машинобудування травмовано 3 особи; у будівництві – 2; в енергетиці, в галузі котлонагляду, нафтохімічній промисловості, газовій промисловості, харчовій промисловості та деревообробці по 1 випадку.

Аби попередити виробничий травматизм посадові особи теруправління Держгірпромнагляду у Волинській області за 3 місяці поточного року провели 656 перевірок виробничих обʼєктів. За результатами перевірок виявили 2086 порушень законодавчих та нормативно-правових актів з питань охорони праці та промислової безпеки, призупинили 559 одиниць машин, механізмів та устаткування підвищеної небезпеки, видали 273 розпорядження про заборону виконання робіт.

За порушення нормативно-правових актів з питань охорони праці до адміністративної відповідальності притягнуто 302 працівника, з них 122 перші керівники.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На волинських підприємствах травмувалося 22 працівники
10 квітень, 2013, 19:07