Результати екзит-полів на 19 годину: в лідерах - Зеленський і Порошенко

Результати екзит-полів на 19 годину: в лідерах - Зеленський і Порошенко
Відомі результати екзит-полів першого туру президентських виборів 2019 року станом на 19:00.

Згідно з результатами опитування виборців, найбільше голосів набирає Володимир Зеленський (29,25%) на другому місці – Петро Порошенко (19,19%), на третьому місці – Юлія Тимошенко (13,75%) голосів.

Екзит-пол провів центр SOCIS. Дослідженням охопили 430 виборчих дільниць в усіх областях України, крім окупованих територій та Криму.

Опитали 15 405 виборців.

Зауважимо, екзит-пол – це опитування виборців, що проводиться соціологічними службами на виході з виборчих дільниць у день голосування.

Офіційні ж результати виборів Центральна виборча комісія повинна оголосити не пізніше, ніж 10 квітня. Другий тур відбудеться у неділю, 21 квітня.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 18
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ліліпут клоун... люди подуріли.
Відповісти
Клоун у цирку, а це людина сама себе зробила! Пиши далі "дідо" - посміємось... :) SOCIS - майданчик пропорошенківський! інші дають більші відсотки Зеленському!
Відповісти
Прогнозовано,вітання безумовному лідеру.!!!!!
Відповісти
Хто себе зробив, ваЗЕлін??
Його зробив бєня коломойський, який в України вкрав 40 мільярдів гривен і ховається в Швейцарії.
А якщо вазелін дорветься до влади, то буде такий самий дерибан як зараз в Луцьку, тільки в масштабах країн !!!
Відповісти
Визнайте народу набридли ці клоуни, які лише міняються місцями на протязі 28 років, тому ідіть всі з Богом дайте людині спробувати!!!
Відповісти
Що значить дайте спробувати? Ми народ України, а не піддослідні кролики, не треба на нас вчитись.
Зеленський фантастично віддалено уявляє, що таке держава, обовязки головнокомадуючого, відповідальність за безпеку держави , це не по сцені бігати і читати тексти по сценарію, це не у кіно зніматись, де багато дублів, тут одне необережне чи помилкове слово і держава під ударом.
По-приколу подивитись шоу, а жити в країні по-приколу не вийде, за все треба платити, не треба будувати ілюзій стосовно зеленського.
Впевнений, що ніхто з тих, хто по-приколу голосує за зеленського ніколи в житті не хотів би, щоб його по-приколу оперував молодий інтерн, а не досвідченний хірург, бо тут не до приколів, а зараз на кону доля України, і ніфіга тут по-приколу немає, це вибір майбутнього нашим дітям. Чи ви хочете щоб тут по-приколу їздили російські танки?
Відповісти
Цікавитись треба біографією і взагалі щось читати, а потім всяку лабуду з методи ок писати :)))
Відповісти
По сценах саме гарант бігав в останні місяці :))) А дослідження на українцях давно американці проводять але ви вперто цього не хочете помічати!
Відповісти
Кретини проголосували за кретина.... людина має якісь фізіологічні комплекси.
Відповісти
хай краще американці проводять, ніж бєня каламойський, нам приватбанк вже влетів в копієчку, беня 40 лярдів спіз..в і в швейцарії живе, дьоргає за ниточки зєлєнського, а ви і далі лохи, голосуєте за черговий розвод за власним бажанням.
Відповісти
Зеленський народився 25 січня 1978 року в Кривому Розі,[2] (нині Дніпропетровська область, Україна) у БАТЬКІВ-ЄВРЕЇВ.

У 2003 році відбувається конфлікт «95-го кварталу» з компанією «Амік». Володимиру Зеленському пропонують залишитися в КВН, але без команди — як автор і редактор. Зеленський відмовляється і залишає КВН.

Наприкінці 2003 року телеканал «1+1» пропонує «95-му кварталу» зробити серію концертів, що складаються з найкращих номерів команди

У серпні 2014 року Зеленський виступив проти наміру Мінкульту України створити список митців-артистів з Росії, що створюють загрозу національній безпеці України.

У своєму інтерв'ю в грудні 2018 року Зеленський заявив, що як президент він спробує припинити поточну війну в Донбасі шляхом переговорів з Росією.

Численні оглядачі пов'язували висування Зеленського з олігархом Ігорем Коломойським. Зокрема, канал 1+1, що належить Коломойському, надавав інформаційну підтримку Зеленського, а трансляція на каналі серіалу «Слуга народу» під час передвиборчої кампанії було навіть розцінена Комітетом виборців України агітацією, через що КВУ вимагав від кандидата внести вартість ефірного часу до передвиборчого фонду[41]. Крім того журналісти-розслідувачі проектів «Схеми» та Bihus.info виявили, що охоронці, які супроводжували Зеленського в рамках його передвиборчих поїздок, а також бізнес-партнери Зеленського та його юрист мають стосунок до Ігоря Коломойського[42][43]

28 березня 2019 року про свою підтримку Зеленському заявили російські актори Іван Охлобистін і Михайло Пореченков, відомі своєю антиукраїнською позицією та підтримкою російських окупаційних сил на Донбасі.

І це не все. Короче, сцена і держава - різні речі, що пробачать клоуну, ніколи не пробачать президенту. Особливо, коли треба бути головним своєї армії, особливо, коли країна в стані війни з окупантом, особливо, коли зеленський не раз загравав з окупантом.
Відповісти
Ну да, біографія "що нада", від армії відкосив, до речі...
Ну а враховуючи дивні збіги папа-мама-коломойський, то як в них кажуть, "мы Гусские сваих не бГасаем"...
Відповісти
Собаки гавкають (Сірко і Ко) - а караван йде!!!
Відповісти
побачим як загавкаєш, коли "зе" тебе продасть путіну:

"Украинский язык – государственный язык. Страна и власть должны поддерживать и развивать русский язык и языки меньшинств. Не надо давить их языки. Не надо давить русский язык", — сказал Зеленский.

Він українською не говорить, він не знає навіть мови державної, захищає інші мови - ви таким бачите президента України?
АзІров №2...
Відповісти
Представлять Россию будет не Максим Галкин и не Евгений Петросян, а представлять Россию будет Путин!
Не ужели не понятно, к чему приведет ошибка на выборах во втором туре? Мало Крыма и Донбаса, хотите "ЗЕленых" людей видеть на улицах своих городов?
Жесть...
Відповісти
Злодій і брехун повинен мати наступний "строк", а не "термін".
Відповісти
Чому бідний - бо дурний, чому дурний - бо бідний, то електорат ваЗЕліна.
Вони не розуміють різниці між кіно і реальним життям. Цей єврейський хлопчик вас продасть і купить, зробивши рабами коломойського.
А щоб на світовій арені спілкуватись з лідерами європейських держав і мати силу протистояти путіну, треба мати залізний характер і бути патріотом, а ваЗЕлін блазень, країна перетвориться в цирк, тільки громадяни будуть в цьому цирку звірятками, а глядачами - беня і компанія.
Сумно дуже за бездумність людей, страждати будуть цілі покоління.
Відповісти
всі хто голосує за "зе" просто не розуміють, що ця єврейска дитина маріонетка коломойського, не більше, він поводить себе, як підліток в п*яній компанії, він не володіє українською мовою і зневажає її, він всіма шляхами сцикливо відмазувався від армії і тепер може стати головнокомандуючим - результат може буде плачевним - ЗЕлені чоловічки путіна по всій країні!
До зеботів можна сказати одне:
здобутки Порошенка на зовнішніх фронтах очевидні, результативні і позитивні, він зумів втримати країну від повномасштабної війни, він добився того, що нас чує світ, нам допомагає світ в боротьбі з окупантом!
Внутрішню політику не президент формує, але ви того не знаєте, так само як і клоун вова, який не розуміє, що велика країна - не цирк, не кіно, не концерт, це долі десятків мільйонів людей!
Зараз їм то виглядає по-дитячому весело, смішно, цікаво, як пригода, він досі в образі голопупенка з конченого серіалу, але ейфорія закінчиться і що далі???
Від росії на світовій арені проти клоуна вови вийде не петросян, а путін, ви ще досі того не усвідомили?!
Відповісти