Чому при грудному вигодовуванні потрібен спеціальний одяг від To Be?*

Чому при грудному вигодовуванні потрібен спеціальний одяг від To Be?*
Якщо ви економна жінка, то можете подумати, що немає жодного сенсу купувати якийсь особливий одяг на період грудного вигодовування. Однак це не зовсім вірно. Інвестиція у зручні речі, призначені спеціально для молодих мам, є цілком виправданим рішенням. Знайти їх допоможе магазин To Be - одяг для вагітних. Тут ви знайдете якісний одяг, який не сковує рухи, полегшує годування малюка і при цьому дозволяє підкреслити вашу красу. Але чому ж варто віддати перевагу таким речам?

Швидке годування

Час від часу вам доведеться брати з собою дитину в громадський транспорт, на роботу, прогулянку чи інші місця, де присутні сторонні особи. Коли малюк зголоднів, його потрібно годувати одразу ж. А для цього потрібно оголювати груди. Звичайний одяг погано пристосований для того, щоб погодувати дитину, але не показувати оточуючим надто багато. Речі для молодих мам дозволяють зробити це.

Інколи прилюдне годування груддю викликає невдоволення оточуючих. Потрібно враховувати й це. Якщо люди не бачать оголеного тіла, вони не будуть конфліктувати з вами.

Комфорт

Речі для годуючи груддю мам не сковують рухи, оскільки є досить просторими. Виготовляють їх з легких тканин, які дозволяють шкірі дихати. Все це покращує самопочуття жінки, дозволяє їй уникнути стресів, почервоніння шкіри та інших неприємностей. Завдяки хорошому настрою нормалізується гормональний фон, що особливо важливо при вигодовуванні дитини.

Для прикладу можна розглянути бюстгальтер. Звичайна модель не пристосована до того, щоб постійно відтягувати чашечки. Ви будете відчувати дискомфорт, а річ деформуватиметься. Спеціальний бюстгальтер для вигодовування груддю позбавлений цих недоліків. Він більш еластичний та без проблем розтягується при потребі.

Стиль

Вашому тілу потрібен деякий час, щоб повернутися до того стану, який був перед вагітністю. Добре спроектований одяг для молодих мам враховує особливості такої фігури. Він приховує її недоліки та підкреслює переваги. Вам зовсім не потрібно купувати тісний чи мішкуватий одяг, щоб бути гарною. Старайтеся уникати речей, які ніби кричать: «Я вагітна!» чи «Я годую груддю!»

Виношувати дитину під серцем потрібно 40 тижнів. Потім починається процес вигодовування. Ви заслуговуєте на те, щоб протягом усього цього часу носити гарні та зручні речі. Бажано уникати одягу з чистої синтетики. Такі тканини погано пропускають повітря, а вашій шкірі необхідне вентилювання. Краще віддавати перевагу речам з натуральних матеріалів, або з суміші натуральних та синтетичних волокон.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чому при грудному вигодовуванні потрібен спеціальний одяг від To Be?*
01 липень, 2017, 17:43