Спідниця-олівець і різні типи фігури*

Спідниця-олівець і різні типи фігури*
Спідниця-олівець є універсальним одягом, який добре підходить до будь-якого типу фігури. Ви можете ознайомитися з асортиментом таких речей тут - https://www.artaban.ru/yubki-c-539_3580_1807_5160.html. Але для різних фігур потрібно враховувати певні деталі. Спідниця, яка чудово виглядає на стрункій жінці, не підійде власниці грушеподібної фігури. Однак це легко виправити, експериментуючи з довжиною та додатковими деталями спідниці.

Пісковий годинник

Спідниця-олівець чудово виглядає на жінці з широкими стегнами та вузькою талією. Щоб підкреслити добре збалансовану фігуру, варто підібрати одяг, який повторює контури тіла, не є надто вузьким і піднімається вище пупка. З додаткових елементів варто звернути увагу на широкий пояс. Він зробить фігуру більш однорідною, зменшивши різницю між талією та стегнами.

Прямокутна фігура


В цьому випадку тіло називають «хлопчачим» через менш виражені переходи між грудями, талією та стегнами. Шукайте спідницю з високою талією та складками на стегнах. Вона допоможе створити ілюзію згинів. Короткі розкльошені ділянки на стегнах також дозволяють візуально збільшити їх.

Груша


Спідниця, яка вільно спадає вниз, зробить таку фігуру більш квадратною. Однак одяг не повинен бути й надто звуженим, оскільки це буде притягувати зайву увагу до згинів. У цьому випадку важливо знайти «золоту середину». Зверніть увагу і на матеріал, з якого виготовлена спідниця. Наприклад, суміш шерсті та бавовни підкреслює контури фігури. Варто уникати важкої чистої шерсті, парчі або твіду, оскільки ці матеріали збільшують об’єм стегон.

Яблуко

Спробуйте додати до спідниці широкий пояс. Уникайте кишень та інших додаткових елементів біля талії, що не розширювати її ще більше. Також варто відмовитися від об’ємних елементів, таких як поясні пряжки. Знизу одяг варто трохи розширити, щоб зменшити різницю між ногами талією.

Звертайте увагу і на колір одягу. Пам’ятайте, що темні відтінки візуально зменшують фігуру, а світлі – збільшують її. Вертикальні лінії звужують тіло, а горизонтальні працюють в протилежному напрямку. Варто приміряти кілька варіантів і уважно оглянути себе в дзеркалі, щоб оцінити результат.

Якщо ж купуєте речі в інтернеті, скористайтеся послугами магазина, який дозволяє обмінювати товар. Саме так і працює компанія Artaban. Якщо придбаний одяг вас не влаштовує, його можна відправити назад в магазин та отримати іншу річ. Також радимо скористатися допомогою консультантів при виборі, щоб зекономити час.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.