Як підібрати чоловічу наплічну сумку для офісу?*

Як підібрати чоловічу наплічну сумку для офісу?*
Портфель – це класичний аксесуар для ділової людини. Але сьогодні його можна успішно замінити наплічною сумкою від WhiteCroco. Якщо ви часто ходите чи їздите протягом робочого дня, такий аксесуар буде предметом першої необхідності. В ньому можна зберігати ноутбук, документи та інші важливі речі. Як же бути стильним і при цьому виглядати справжнім професіоналом?

Якісний матеріал


Для офісної сумки найкращим матеріалом є натуральна шкіра. Вона елегантна, підкреслює вашу фінансову спроможність, а також є міцною та довговічною. При правильній обробці шкіра надійно захищає вміст сумки від вологи. Матеріал досить щільний, щоб протистояти проколам, порізам та іншим механічним пошкодженням. Полотняні аксесуари більше підходять для повсякденного використання.

Зручність


Зверніть увагу та такі фактори:
• Місткість. Сумка має бути досить просторою, щоб ви могли покласти у неї всі необхідні речі: ноутбук чи планшет, зарядний пристрій, папери, олівці та ін.
• Широкий ремінь. Якщо ви часто пересуваєтеся, вузький ремінець натиратиме плече і викликатиме дискомфорт.
• Можливість відстібнути ремінь і носити сумку як портфель. Це зручно, якщо ви, наприклад, їдете на роботу на велосипеді чи в громадському транспорті. Тоді ремінь просто необхідний. А ось у будівлі своєї компанії чи при візиті до ділових партнерів його можна відстебнути.

Відповідність офісним вимогам

При виборі робочої сумки завжди враховуйте, куди підете і з ким будете зустрічатися. Якщо ви захочете вразити своїх клієнтів, то розумний вибір – елегантний шкіряний аксесуар. Якщо в офісі панує невимушена атмосфера, можна підібрати і виріб з тканини. Наприклад, це дозволяється робити в багатьох IT компаніях.

Нейтральні відтінки (коричневий, чорний, сірий) добре поєднуються з будь-яким одягом: від елегантних костюмів до більш повсякденних джинсів. Бордовий і темно-синій колір також дозволяють доповнити образ ділової людини.

Яскраві кольори і сміливі візерунки дозволяють підкреслити вашу індивідуальність. Але на роботі краще віддавати перевагу класичному дизайну.

Уникайте жіночих тенденцій

Деякі аксесуари, хоча й призначені для чоловіків, виглядають доволі сумнівно. Унісекс зараз в моді, але для ділового життя цей стиль підходить далеко не завжди.

Ваша сумка повинна бути скромною та елегантною. Відмовтеся від декоративних ґудзиків, візерунків та інших додаткових деталей, які роблять її більш жіночою. Сумки, які є надто великими чи надто малими для виконання певної функції, майже завжди призначені для жінок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як підібрати чоловічу наплічну сумку для офісу?*
01 квітень, 2017, 18:00