На полюванні, як у бані, ‒ всі рівні, ‒ головний лісівник Волині

На полюванні, як у бані, ‒ всі рівні, ‒ головний лісівник Волині
За словами очільника Волинського обласного лісомисливського господарства Богдана Колісника, на Волині високопосадовці так званими «царськими полюваннями» не розважаються.

Про це він розповів у інтервʼю Волинській правді.

Так, головний лісівник Волині стверджує, що такі розваги на Волині не організовуються. На запитання: «А що скажете про так звані царські полювання?» посадовець відповів: «А що то таке?»

Далі Колісник пояснив, що, мовляв, саме для того, аби не було таких полювань, мисливські угіддя і віддаються у користування.

«От щоб не було царських полювань, ми віддаємо мисливські угіддя у користування. Чим більше угідь у користуванні, тим менше буде так званих царських полювань. На Волині вони не практикуються. Може, десь в інших місцях...», ‒ зазначив головний лісівник Волині і додав, що «це рівень культури, а не мисливські угіддя винуваті».

Щодо того, чи зверталися високопосадовці до нього як до керівника лісового управління на Волині з проханням організувати таку розвагу чи відпочинок Колісник зазначив, що таких дзвінків не було.

«Справа в тому, що де починається полювання, то там високопоставлені особи закінчуються. На полюванні, як у бані, всі рівні. Таких дзвінків до мене не було», ‒ резюмував він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
до Колісника з такими проханнями високопосадовці не звертаються,адже він сам є ініціатором таких царських полювань,а на ліцензії ЦАРЯМ і на поляну скидаються його васали.
Відповісти
Останні новини
На полюванні, як у бані, ‒ всі рівні, ‒ головний лісівник Волині
11 квітень, 2013, 14:27