Стадіон, так стадіон, – Порошенко відповів Зеленському щодо дебатів

Стадіон, так стадіон, – Порошенко відповів Зеленському щодо дебатів
Чинний глава держави та кандидат у Президенти України Петро Порошенко заявив, що дебати можуть відбутися на базі Суспільного телебачення з трансляцією на всіх телеканалах, але він готовий провести дебати з Володимиром Зеленським на НСК "Олімпійський".

Відеозвернення до Зеленського Порошенко оприлюднив у своїх соцмережах.

"Володимире Олександровичу. Я радий, що ви, хоч і якось невпевнено, але прийняли запрошення провести дебати. Ми з вами дуже різні. Головна відмінність - стрілки наших геополітичних компасів показують в діаметрально протилежні сторони світу.

Моя країна - це сильна європейська Україна, яка ніколи, за жодних обставин, ні перед ким не стане на коліна", - заявив Порошенко.

"Дебати - це не шоу. Виборча кампанія - це подія, яка визначає майбутнє країни, нації на роки і десятиліття вперед. Тут не до жартів. Бути президентом і Верховним Головнокомандувачем - це не гра, це не бажання сподобатися.

Бути президентом і Верховним Головнокомандувачем - значить нести відповідальність за людей, нести відповідальність за країну і всередині України, і на міжнародному рівні", - додав він.

За його словами, дебати робляться не заради видовища на стадіоні. "Дебати - це серйозна дискусія про стратегію розвитку країни, про цінності, про історичний вектор, про пріоритети, країна не просто обирає, вона довіряє свою долю", - заявив чинний президент.

"Правила дебатів прописані в законі про вибори президента, почитайте їх, будь ласка. Вони можуть відбутися на базі Суспільного телебачення з трансляцією по всіх телеканалах для десятків мільйонів людей. Такі вже уставлені правила. Але стадіон, так стадіон. Я чекаю на Вас, Володимире Олександровичу", - наголосив він.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За два тижні багато чого ще може змінитись :) Це ж Україна :)
Відповісти
Для клоуна Зе головне шоу, балаган. Багато питань по організації цього шоу беде, але головне це безпека глядачів, які будуть представляти різних кандидатів і будуть знаходитись в одних секторах. Ми бачили, як поводив себе Нацкорпус, Нацдружина (як приклад)
і можна прогнозувати бойню на трибунах і тоді дебати припиняються, що і треба Зе. Клоун і є клоун, і ті, хто помилково за нього в першому турі помилково проголосував це зрозуміють!!!
Відповісти
Молодец Порошенко
Відповісти
1) В одних секторах сидіти не будуть, їх розсадять 100%
2) Про безпеку не турбуйтесь - футбольні матчі вищого гатунку проводились і все норм було!
3) Допоки будете ображати людину - будете програвати на всіх фронтах!
4) За Нацкорпус і Ко. хвилюєтесь - а хто їх "породив" :)
5) Не май звички за інших розписуватись, кожен сам вирішить за кого голосувати, а з такими висловлюваннями як "клоун" - то точно не за вашого кандидата!
Відповісти
Які в тебе можуть бути образи. Я назвав речі своїми іменами. Вся Україна і весь світ знає Зе як клоуна (що є то є), а про політика Зе ні Україна ні світ ніколи ніхто не чув (крім горбух, які принижують українців-це факт)!!!
Відповісти
"Ми б могли сказати, нехай вибачиться за те, що назвав Україну порноактрисою з німецьких кінофільмів, нехай вибачиться за те, що назвав Томос "термосом". Він же за ображення релігійних почуттів мусульман вибачився перед Кадировим. То чому не має вибачитися перед православними українцями, знущаючись над таким важливим здобутком – Єдиною автокефальною церквою України",
Відповісти
Повторюсь для таких як ти - Зеленський не у цирку виступає де клоуни, а він шоу-мен, а це дві великі різниці! А от оберуть Президентом - тоді всі побачать, взнають і почують і не треба бігти по переду паровоза! Ніхто і Порошенка президентом не уявляв і можна назвати його кондитером алеж цього розумні не роблять на відміну від більшості ПО, що називають Зе клоуном. Робіть краще висновки і виховуйтесь :)
Відповісти
З двох зол вибирають меншу. Нормальна людина ,яка не вміє водити авто, сяде за кермо, щоб вести рідних, друзів... Вляпався Зеленський по взрослому...
Відповісти
Останні новини
Стадіон, так стадіон, – Порошенко відповів Зеленському щодо дебатів
04 квітень, 2019, 09:03