Цікаві факти про реаліті-шоу «Дом-2»*

Цікаві факти про реаліті-шоу «Дом-2»*
«Дом-2» - доволі неоднозначний телевізійний проект. Хтось в захваті від нього і стежить за розвитком подій вже не перший рік. Когось він дратує. Але одне можна сказати точно – це реаліті-шоу стало не просто відомим, а знаменитим. І сьогодні ви можете дізнатися дещо цікаве про телепередачу, учасники якої вже стали добре знайомими вам.

Підбірка цікавих фактів


Ось дещо цікаве та маловідоме про «Дом-2»:
• Щоб заробляти в проекті більше, потрібно якось виділятися та сподобатися глядачам. Продюсери ретельно відслідковують інтерес публіки до того чи іншого учасника. Якщо він не вміє розпалити інтерес до себе, то не зможе розраховувати на великі заробітки.
• Перші кілька місяців учасникові взагалі нічого не платять. Спочатку він повинен протриматися певний час у проекті. Якщо йому це вдасться, він отримає фіксовану плату й за попередні місяці. Якщо ні – доведеться просто піти з шоу.
• В російських магазинах часто можна побачити продукти харчування з написом «Дом-2». Ці брендові товари є джерелом додаткового прибутку для творців проекту. Таку їжу споживають учасники шоу. Тож не дивно, що його прихильники також бажають її скуштувати. Можна знайти чай, печиво, згущене молоко та багато інших продуктів з логотипом «Дом-2».
• У 2014 році знімальний майданчик програми відвідав Роберт Паттінсон – головний герой кіносаги «Сутінки». Це справило враження на фанатів шоу, багато хто з яких також захоплюється і «Сутінками». Рейтинги «Дом-2» різко підскочили після цієї події.
• Багато хто з глядачів вважають, що учасникам телешоу готують їжу кухарі. Але це не так. Як і в звичайному житті, куховарити усім доводиться самостійно. Хтось їсть «сухий пайок» з магазину і навіть не підходить до плити. Комусь же подобається створювати справжні кулінарні шедеври. До речі, це ще один спосіб виділитися і зацікавити публіку.
• А ось прибирати за собою зовсім не обов’язково. Цим займаються працівники клінінгової служби, які відвідують майданчик в перерві між фільмуванням.
• Через доступ до безкоштовної смачної їжі у деяких учасників навіть з’являються проблеми з надлишковою вагою.
• Щодня учасник має лише кілька вільних годин, коли він може робити те, що хоче. В інший час доводиться слухати підказки продюсерів. Навіть теми повсякденних розмов підказують люди за кадром. Однак сценарії наперед не пишуть. Життя протікає так, як і в реальності – з неочікуваними поворотами і переживаннями.
• Спочатку шоу планувалося як продовження проекту «Дом». В ньому учасники повинні були разом зводити будинок і при цьому вибудовувати відносини між собою. Але продюсери вирішили трохи змінити концепцію, і тепер учасникам нічого будувати не потрібно.
Багато учасників «Дом-2» навіть одружуються і заводять сім’ї. Не завжди це афішується продюсерами. Тому шоу пов’язує людей не тільки на екрані, а й в рекламному житті. Буває й навпаки – учасники сваряться між собою і безслідно зникають з проекту. Лишаються лише найбільш харизматичні особистості. На сайті https://dom2.fans/serii/ ви можете отримати більше цікавої інформації про шоу, а також переглянути найновіші та старі його серії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Дом-2
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Цікаві факти про реаліті-шоу «Дом-2»*
05 квітень, 2017, 11:08