«Іллічівець-М» переграв лучан

«Іллічівець-М» переграв лучан
Поєдинок між молодіжними командами «Волині» та «Іллічівся» закінчився поразкою господарів.

На матч із одним з лідерів чемпіонату молодіжних команд дубль «Волині» отримав підкріплення – видужали Луценко, Малик, Коблюк і Подригуля. Іван Мучак хоч й отримав ушкодження в Харкові, але вийшов на гру, ‒ повідомляють у прес-службі ФК «Волинь».

Склад «Іллічівця» здивував великою кількістю гравців, які тренуються з основним складом. Зокрема на матч вийшли Бажан, Чижов та Віценець.

Перший тайм пройшов майже без гольових моментів – команди «рубалися» в центрі поля за територію та ініціативу. Щоправда, перша половина тайму була за господарями. Вони частіше були першими на підбиранні чи перехоплювали м’яча в центрі поля, але тільки кілька атак становили загрозу «іллічам». Вони завершувалися або кутовими ударами, або подачами в штрафну гостей. У середині тайму команди обмінялися найнебезпечнішими моментами, коли в штрафних майданчиках обох команд почергово виникли пожежі. М’яч метався від гравця до гравця, але «Волинь» й «Іллічівець» користі від цього не здобули.

Другу половину тайму із м’ячем більше був «Іллічівець», але лучани грамотно оборонялися, не доводячи справу до ударів по власних воротах. Перший тайм пройшов загалом у жорсткій чоловічій боротьбі й переможців не виявив.

Початок другого був феєричним й перші його хвилини визначили загальний результат гри. На 47 хвилині господарі дістали право на пробивання пенальті (після прострілу Коломійця захисник «Іллічівця» зіграв рукою). До м’яча підійшов Тарас Коблюк, але його в лівий кут воріт Гальчук парирував. За кілька хвилин пройшла контратака правим флангом луцького захисту, Віценець прострілив з лівого флангу в центр, а на дальній штанзі першим на м’ячі був Цюпа – 0:1.

«Іллічівець» перехопив ініціативу на певний час й згодом перевів гру у середину поля. Команди не могли демонструвати високотехнічного футболу на в’язкому полі й гра йшла переважно між штрафними обох команд.

Кінцівка матчу пройшла в атаках господарів, які прагнули зрівняти рахунок. І в одній з атак нічия була близькою – Василь Жук не влучив по м`ячу головою із вигідної позиції, а Луценко з далекої відстані не влучив у ворота із штрафного. 0:1 – на жаль, друга поспіль поразка молодіжного складу «Волині».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Іллічівець-М» переграв лучан
11 квітень, 2013, 18:56