Брендовий дитячий одяг - чи купувати?*

Брендовий дитячий одяг - чи купувати?*
Ми, дорослі, часто любимо похизуватися в модному одязі, до якого доклали руку відомі дизайнери або будинок моди зі світовим ім'ям. Такий одяг, звичайно, має чималу вартість, але ж плюсів у нього значно більше. Брендовий одяг - довговічний, практичний, красивий і завжди слідує сучасним тенденціям в світі моди. Але коли справа доходить до покупки дитячого одягу, то питання бренду йде на останній план, і ми часто, приховуючи скупість, ведемо сина або дочку в найближчий недорогий магазин товарів для дітей.

«А навіщо малюкові брендовий дитячий одяг? Нехай спочатку підросте. Тим більше, він все одно його порве, забруднить, він скоро стане малий, зрештою. Купимо ось цей комбінезончик - недорого, зручно і красиво.» Впізнаєте себе? Втім, доля правди в цих словах дійсно є. Дитячий брендовий одяг приходить в непридатність швидше, в силу об'єктивних причин. Діти ростуть, і цілком ще придатна річ стане не потрібна через 1-2 сезони. Звичайно, її можна продати, подарувати, але ж за неї ви віддали чималі гроші.



І все ж купувати брендовий одяг дітям потрібно, і справа не тільки в його практичності і довговічності. Дуже важливий психологічний момент, модний одяг вчить дитину бути впевненою у собі, не бути білою вороною в середовищі своїх однолітків. Маленькі діти досить жорстокі, і часто вони роблять ізгоєм саме того, хто одягнений гірше інших. Це правда життя. Та що тут діти - згадайте свій колектив на роботі, невже ви ніколи не звертали уваги на одяг новоприбулого співробітника? Ми завжди дійсно зустрічаємо по одягу, але якщо ми, дорослі, складаємо по одягу лише перше враження про людину, а потім дивимося на його характер, інтелект, манеру поведінки, то в середовищі дітей такого поділу немає. Там ярлик «ізгой» приклеюється надовго, якщо не назавжди. Хоча б з цієї причини потрібно одягати хлопчиків та дівчаток у модний, брендовий дитячий одяг. Нехай маля росте лідером, впевненою у собі людиною. Звичайно, дитині, по суті, все одно, якої марки на ній одяг. Але вам, батькам, це має бути важливо.

Вибираючи брендовий дитячий одяг, будьте практичними. Це означає, що літні речі для малюків можна купувати з ярликами від модних італійських та іспанських дизайнерів, але зимовий дитячий одяг з цих країн нам не підійде - у нас просто дуже різний клімат. Для холодної пори року краще вибирати дитячі речі з США, Канади та інших країн, де клімат взимку схожий з українським.

Звичайно, ми не порівнюємо поняття «бренд» і «якість». Багато речей для дітей та дорослих сьогодні, на жаль, шиють в ательє або в підвалі сусіднього будинку, клеють до них ярлики з гучними іменами, і платити за такий «бренд» не потрібно. Порада українським споживачам одна: користуйтеся якісним, перевіреним шоу-румом або відомими дитячими магазинами. Відвідайте інтернет магазин дитячого одягу https://nestling.com.ua/ua/, невже ви не хочете, щоб ваш малюк ходив у цьому яскравому, гарному, модному одязі? В каталогах сайту представлені стильні дитячі речі для малят до року, дошкільнят, брендовий одяг для підлітків. Виховуйте смак у своїх дітей, купуючи їм якісний одяг, що відповідає останнім світовим тенденціям дитячої моди.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.