Beelink GT1 Ultimate на Android 7.1.2 Nougat*

Beelink GT1 Ultimate на Android 7.1.2 Nougat*
ТВ приставка полегшує життя користувачам, навіть якщо вони не мають смарт ТВ. З її допомогою можна дивитися відео на Ютуб і інших хостингах, спілкуватися в соціальних мережах, дивитися фільми і навіть грати.

Підключати приставку можна до абсолютно будь-кому, навіть старому телевізору, але у цього є свої особливості, головна з яких - необхідність звіряти дроти. HDMI хоч і найпопулярніший роз'єм, проте все одно іноді не буває навіть у нових телевізорів.

Але ця проблема цілком вирішується придбанням перехідника або іншого проводу при наявності роз'єму.

Однак якщо у вас не збігаються характеристики або ПО, тут вже покупка (наприклад, на сайті citysmarttv.com.ua) виявиться даремно викинутими грошима.

Сучасний ринок може уявити величезний асортимент брендів пристроїв для поліпшення функціоналу телевізорів. Похвалитися хорошими приставками можуть не тільки американські чи японські виробники, але і китайці.

Beelink - Китайський бренд, який поєднує ціну і якість. Незважаючи на дешевизну, ви можете не боятися, що медіапрогравач буде погано працювати або виявиться із застарілим ПО. Програмне забезпечення завжди стабільно виходить у цього бренду.

Упаковка і комплектація:


Модель 2016 року претендувала на преміальність і «віпів» чорної упаковкою і оксамитовим покриттям. Тепер же у нас є більш тонкий, білий глянцевий картон, як більшість приладів, але тим не менш, так приставка виглядає цікавіше і свіже. Вміст коробки особливо залишається такою, тільки кабель зв'язали липучкою, щоб він не плутався.

У ній буде все необхідне для підключення пристрою до телевізора і управління приставкою. У самій ній змінився тільки логотип і охолодження. Вентиляція тепер на нижній межі, але це ніяк не впливає на роботу приставки.

Управляти інтерфейсом стало простіше. Є блоки, що запускають програми, внаслідок чого однак ті, які створені виробником, не можна міняти або прибирати, зате все інше можна налаштовувати як завгодно. Користуватися такими речами, як Ethernet, Bluetooth, Wi-fi стало трохи простіше. Також додалися нові родзинки - подекранние і надекранние кнопки, а крім того - два додатки на одному екрані, яким ви можете задати кордону.

Не можна не відзначити в результаті, що приставка Beelink GT1 Ultimate на Android 7 - прекрасно відповідне пристрій для смарт ТВ, ігор, каналів, перегляду фільмів та іншого, що не погіршився з оновленням. Дізнатися докладніше про цієї моделі можна тут.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Beelink
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.