Волинські «укропи» перефарбуються в «Слугу народу», – експерти. ВІДЕО

 Волинські «укропи» перефарбуються в «Слугу народу», – експерти. ВІДЕО
Політологи та журналісти припускають, що незабаром на Волині партію "УКРОП" побачать у новому світлі.

Про це говорили під час ток-шоу Протилежний Погляд 4 квітня, пише "Конкурент".

Зокрема йшлося про те, що на Волині "укропівець" Олександр Шевченко отримав колосально низьку підтримку (1,66 %), враховуючи, що "УКРОП" якраз таки заявляє про себе на теренах області. Експерти зауважили, що на високу підтримку кандидата в партії і не сподівалися, там ставили на інше.

"По-перше, вся виборча кампанія ніде не відбувалася, окрім Камінь-Каширського району. Я думаю, на якомусь етапі було ухвалене рішення, що кампанія Шевченка – це його власна кампанія. А "УКРОП" буде орієнтуатися на нові можливості, які дає сьогодення. А, власне, я думаю, що на місцевих виборах ми побачимо список партії "Слуга народу" і там, за винятком, буде список партії "УКРОП". Я думаю, що партія ухвалила рішення, мовляв, ми перероджуємося і не тратимо час, зусилля і не дискредитуємо себе. Гадаю, ми скоро все побачимо в новому світлі", – зауважив журналіст Святослав Зелінський.

Його підтримав і редактор інтернет-видання "Перший" Юрій Ричук. Із його слів, політсила, яка мала б підтримувати Шевченка, орієнтувалася на іншого кандидата.

"Мені здається, що тут якраз секрет у його риториці, адже великий пласт людей проголосував проти Порошенка, і цей пласт акумулював Зеленський. І Шевченко теж підтримував цей меседж. Якщо хтось запитає, а хто такий Шевченко? То крім того, що він директор "Буковелю", навряд чи хтось скаже. А от гасло "Вимести порох з осель" – гасло, яке своїм змістом підсилило Зеленського. Тому погоджуюся з колегою на 100 %, що зараз наші місцеві "укропчики" пофарбуються під "Слугу народу", – наголосив керівник спецпроекту "Порошенко в Луцьку" Юрій Моклиця.

До того ж, зауважив політолог Тарас Літковець, Олександр Шевченко вже заявив, що він буде підтримувати Зеленського.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Журналіст Зелінський довів, шо зелений "Укроп" малюється під Зеленського !
Відповісти
Їм всеодно за ким йти, аби бути біля корита
Відповісти
Ну слухати Зелінського і Ричука, це... :))) А от Ричук у що перефарбується у разі виграшу Зеленського? От це дуже цікаво :)))
Відповісти
Місце Укропа на смітнику історії!
Відповісти
Прослідкуйте,Укроп захопив Волинську обласну раду,Луцьку міську раду,телеканал Аверс,сайти Волинські новини,Під прицілом, деякі ОТГ і Районні ради.Робіть висновки волиняни.
Відповісти
ЦЕ ВЗАГАЛІ НЕ ПАРТІЯ,банальні рейдери,"гопники".Довели кофортне чисте місто до смітника і ще надіються вціліти з блазнем.Надіюсь українці і лучани проявлять свою істинну патріотичність і винесуть це сміття подалі.Слава Україні!
Відповісти
Подібними статтями ви самі перефарбувались у "Аверс" і Ко., скочуєтесь до плінтусу. Були про вас іншої думки :(
Відповісти
не так страшний укроп, як продажні шкури, що перефарбувались, завдяки цим проституткам і голосують за що хочуть, як хочуть і на користь дерибану, а не громад.
так само не страшна ваЗЕлинова маріонетка, як страшні бездумні виборці, що кіно приймають за реальність.
та ось реальність інша, і на ровері не їздить кандидат, а на мерсі коломойського, і доходи приховує, бо ховає майно в офшорах, і бізнеси в росії тримає, і мови української не знає, від армії сцикливо відмазався і з аналізами фальшивими кончений наркоман намахлював.
Відповісти
Останні новини
Волинські «укропи» перефарбуються в «Слугу народу», – експерти. ВІДЕО
06 квітень, 2019, 16:50