У Ковелі чоловік штовхнув собаку під маршрутку – пес загинув, – соцмережі. ВІДЕО 18+

У Ковелі чоловік штовхнув собаку під маршрутку – пес загинув, – соцмережі. ВІДЕО 18+
У Ковелі чоловік штовхнув під маршрутку собаку, який на нього гавкав. Внаслідок отриманих травм пес помер.

Про це повідомляють у facebook-спільноті Kovel Animals.

"Чергова жахлива подія, що відображає, наскільки жорстокою може може бути людська істота...

1 квітня, м.Ковель, камери спостереження фіксують здавалось би несумісну зі здоровим глуздом ситуацію. Пес, що мешкав на місцевому ринку, жив собі , мав ім‘я, його годували, любили, та навіть навчили команді, за якою він... починав гавкотіти на автівки.

Звісно, виконання такої команди не є нормою соціальної поведінки, і частенько пес гавкотів навіть без виконання команди, та агресивним він, точно не був (висновки робимо після спілкування з людьми, що опікувались песиком).

Отож ситуація, велосипедист, що проїздив по вулиці Брестській, та пес, що декілька секунд пробіг поруч нього із гавкотом, а далі.., чоловік зупиняється, розвертається, іде на зустіч собаці, вже тримаючи велосипед у руках, та порівнявшись зі псом, навмисне штовхає останнього під колеса маршрутного таксі. Далі, далі не вистачає слів, що б описати ситуацію, є лише емоції, та страх, страх від того, що людина з явно хворою психікою (так, не боїмось робити подібний висновок) ходить посеред нас та наших дітей.

Песик не вижив, а горе-чоловік, чомусь поїхав у протилежному напрямку, що ще раз доводить його не зовсім адекватні дії.

Ми маємо свідків, відео з камер спостереження, та звертаємось до жителів міста, якщо вам щось відомо про дану особу, прохання повідомити нам. За цим фактом є заява до поліції, на відкриття кримінального провадження, просимо допомогти нам встановити особу вбивці песика", - йдеться в дописі.

УВАГА ВІДЕО 18+


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 23
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Його треба кинути під маршрутку ТВАРЬ.
Відповісти
Його треба кинути під маршрутку ТВАРЬ.
Відповісти
Його треба кинути під маршрутку ТВАРЬ.
Відповісти
щоб він здох в тих самих муках !!! дай Боже!!!
Відповісти
На відео видно, що пес накинувся на велосипедиста і порвав йому штани ,пес неадекватний і небезпечний. Правильно писати не помер а здох.
Помирають люди і навіть собакофіли.
Відповісти
На відео видно, що пес накинувся на велосипедиста і порвав йому штани,можливо і вкусив завдав травму та шкоду ,пес неадекватний і небезпечний. Правильно писати не помер а здох.
Помирають люди і навіть собакофіли.
Відповісти
Тобто, те що пес міг вкусити і заразити сказом це фігня, а те що на відео даже не видно що пса саме велосипедист штовхнув під маршрутку - нікого вже не цікавить. І добре що пес здох, - 1 неадекватна та небезпечна тварина.
Відповісти
Є пропозиція до любителів бездомних псів.
Позабирайте їх у свої будинки і доглядайие за ними.
Ситуація в місті з бездомними тваринами не контрольована.
В цьому році мене і мою дитину покусала собака.
На лікування потрачено не одна тисяча гривень.

Моя думка в кожної собаки має бути господар і дім.
Не оправдовую цей вчинок.
Є більш гуманні методи.
Відповісти
Щоб з цією гнидою та його близькими теж саме зробили!!!
Відповісти
Не виправдовую велисопедиста але ..але.. якщо пес був доглянутий то де повідок, намордник...
На відео видно що він на гавкав а напав на велосипедиста тихеньку вкусивои чи порвавши йому штани...
Відповісти
Мда, на такого пса до суду за порвані штани не подаси...трохи жорстоко, але песик сам прибіг до свого месника...
Відповісти
На місці руки відрубати скотині
Відповісти
Нововолинську біля 4 шахти собака покусав двох чи більше осіб і ні хто ні чого зробити не можуть. За межами міста має бути ферма для без притульних собак.
Відповісти
Аня Л. Ти казала шо тільки малого трохи вкусила собака, а тут вже і тебе з малим покусав, виходить ти... С@ка
Відповісти
Куди ж він покушаний поїде і в порватих штанях,ясно звідки приїхав.А таких собак на прив'зі тримати треба.Видно на відео ,що він відбивався від собаки ,а не кидав її.
Відповісти
Шо ви пишете,цікаво якби собака напала на вас,або на дитину то це нормально.
Відповісти
Якщо ви пишете статтю і є журналістом ви перш за все повиніні описувати данну ситуацію обєктивно,неупереджено безстороньо цілісно бо виж формуєте цим громацьку думку. А ви тут чомусь не побачили що в чоловіка порвані штани ,можливо він травмаваний, що пес зненацька напав на велосипедиста ,дивуєтесь чомуж чоловік повернувся бо напевне- йому потрібно було як мінімум в дома змінити штани!!!! А на рахунок поліціі-тут люди винні ті що вчили пса вами виправданих команд обо цькування на транспортні засоби якими керують люди повідомте ііх дані в поліцію.Між іншим тут не видно чо саме велосипедист кинув здорового,відкормленого пса, щей ведучи однією рукою велосипед, під маршрутку, а пес загинув з необережності виконуючи безглузді команди Людей розумних-собакофілів які сіють ненавість в мережі обзивабчи постраждалу людину Тварю гнидою,дай боже ,рукі хочуть відрубати,на що лише дивиться поліція та Адміністратори сайту
Відповісти
Слід писати колективний лист в мерію, і нехай вирішують форму утилізації псів
Відповісти
Вы больные??? Собаку никто не толкал, слепые блин и тупые! В чем это водитель маршрутки виноват?? Ему нечего делать, как остановить маршрутку с людьми и толкнуть собаку пол колеса?? Как это бы получилось? Ну и как можно в маршрутке заметить собаку, это не легковая машина, что можно еще заметить и почувствовать, если удар сильный..
Ну и собака сама виновата, что лезит на дорогу и еще лает.. и если так переживаете, то чего до того собаку ее забрали с дороги, умники, или домой не забрали, умники, такие прям добрые, т.д.???
И для чего искать водителя, в чем он не виноват, не делал специально, не заметил?? И что вы этим сделаете ему?? Он же не человека, или ребенка сбил, или чудьбы не сбил, т.п. животных на дорогах куча сбивают и в этом трагичного нет и что за это нужно наказывать водителей, винить, т.д. животных полно и будут родятся новые и новые, они-то вымрут, а люди и дети - это со всем другое...
Відповісти
Дал***об кончіний с**а як його знайти я його сама переїду дубіна тупарила будь вінпроклятий урод
Відповісти
Ви, які розписують про сказ собаки, що вона агресивна чи вона є сміттям, тому її можна вбити. За собак відповідають люди, собаки беруться на вулицях тому, що ви або ваші сусіди викидають своїх тварин, випускають їх на самовигул і не стерилізують тварин! Відповідальність несуть люди, а не тварини. Якщо у собаки нема господаря, то за неї відповідає місцева громада і влада! Своїми огидними коментарями ви розписуєтеся у власній неадекватності, задумайтеся, чи ви люди взагалі, що собі дозволяєте такі висловлювання по відношенню до знедолених викинутих тварин.
Відповісти
До автора статті і до всіх собакофіліф.
За ващою логікою, за вами давно плаче тюрма за вбивство комарів, мух і тд...

Відповісти
Все правильно мужик зробив.
Бродячих шавок не повинно бути в місті.
Благословення Боже на ньому, добру справу зробив!
Відповісти
Останні новини
У Ковелі чоловік штовхнув собаку під маршрутку – пес загинув, – соцмережі. ВІДЕО 18+
07 квітень, 2019, 23:15