Інтерактивне телебачення від DIVAN TV*

Інтерактивне телебачення від DIVAN TV*
DIVAN TV – це сервіс, який об’єднує доступ до трьох видів розважального та пізнавального контенту: телебачення, кінематографу та радіо. До ваших послуг – сотні міжнаціональних, регіональних, англомовних телеканалів. Серіали, фільми, телепередачі та ще багато чого цікавого. Вмикайте 1+1 канал чи дізнавайтеся про міжнародні новини англійською мовою на Euronews. Слухайте електронну музику чи рок-н-рол, переглядайте популярні фільми та серіали. Все це дає приєднання до ДИВАН ТВ.

Переваги сервісу

Ви ще не впевнені, чи варто реєструватися на сайті DIVAN TV і підключатися до одного з запропонованих тарифних планів? Ось кілька аргументів на користь цього рішення:
• Доступ до усього контенту з будь-якого місця. Сервіс дозволяє відтворювати відео та підключатися до радіостанцій через телевізори, ТВ-приставки, смартфони, планшети, ПК і ноутбуки. Ви не прив’язані до певного місця.
• Функція автоматичного збереження телепередач. Якщо ви не встигаєте подивитися улюблене шоу в прямому ефірі, то зможете зробити це пізніше. Опція «ТВ Архів» подбає про це. Записані файли зберігаються протягом 14 днів. У вас буде досить часу, щоб переглянути футбольний матч або кулінарний поєдинок, новини чи політичні дебати.
• Реклама більше не надокучатиме вам. Переглядайте телепередачі у прямому ефірі, але за бажанням просто перемотуйте рекламні вставки. Це робить відпочинок перед телевізором набагато приємнішим. Витрачати свій час краще не на рекламу, а на більш корисні речі.
• Швидке перемикання між різними пристроями з запам’ятовуванням відтворюваного контенту. Наприклад, в офісі ви дивитеся фільм на ноутбуці, потім продовжуєте робити це на смартфоні в метро, а закінчуєте вже вдома, сидячи перед телевізором. Саме для цього призначена функція «Продовжити перегляд». Сервіс запам’ятовує відео, яке ви дивилися, щоб його не потрібно було шукати знову.
• До одного акаунту можна одночасно прив’язати до 9 пристроїв.
Це дуже зручно, якщо ви бажаєте забезпечити доступ до DIVAN TV усім членам родини чи друзям. Логіном можна ділитися з іншими людьми.

Для усіх нових абонентів ДИВАН ТВ підготував подарунок – 14 днів безкоштовного користування усіма послугами. Після цього потрібно перейти на один з тарифних планів. Вони розрізняються об’ємом надаваного контенту і ціною. Ознайомтеся з тарифними планами на сайті та підберіть той з них, який відповідає вашим потребам. Якщо з часом ви захочете отримати доступ до нового контенту, можна підключити додатковий пакет послуг.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.