Скандал у школі на Волині: батьки стверджують, що їхню дитину вдарила прибиральниця

Скандал у школі на Волині: батьки стверджують, що їхню дитину вдарила прибиральниця
Батьки другокласниці, що навчається у ЗОШ №5 Нововолинська, кажуть, що їхню дитину вдарила прибиральниця.

Про це вони написали у Facebook.

"Сьогодні в школі з нашою дитиною сталась дуже погана ситуація - її перед однокласниками в класі прибиральниця Галина вдарила по спині. Діти кажуть, що щоденником, але це вже і не важливо чим. Дитина плакала, злякалась неймовірно, ну а хто б у вісім років не злякався чужої дорослої людини. Ми, як батьки, зробили все, щоб відповідні органи зайнялись цим інцидентом", - зауважили Юрій та Інна Кубські в одній зі спільнот.

Натомість, як розповідає директор школи Майя Кльофа, ситуація значно перебільшена і в усіх нюансах цього питання поки розбираються.

"Був перший дзвінок на урок. Діти забігали в клас і хтось скинув зошити, щоденник, які лежали на першій парті. Ця дівчинка копнула ті речі і пішла далі. Ситуацію побачила Галина Іванівна (ред. - та ж прибиральниця). Підняла речі, зробила зауваження дівчинці, але та не відреагувала і не повернулася. Прибиральниця не знала імені школярки, тому не вдарила, а тицьнула щоденником із м'якою палітуркою по плечах дівчинки, щоб та звернула увагу", - зазначила директор.

Саму ж працівницю директор характеризує як добру і життєрадісну жінку, котра працює в навчальному закладі вже 35 років.

Майя Кльофа каже, що після цього інциденту мала урок у цьому ж таки класі, проте дівчинка поводилася жваво і ніяких підозр про можливий конфлікт не виникло.

"Я не бачила жодної сльозинки в її очах, вона відповідала, поводила себе як і зазвичай", - зауважила освітянка.

Однак батьки, попри запевнення директора школи у проведенні службового розслідування, викликали поліцію і написали заяву. Наразі дирекція школи збирає пояснення в усіх сторін конфлікту. 17 квітня запланували провести збори колективу, де й розглянуть ситуацію.

Передрук заборонено.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Батькам нема чим зайнятись.Роблять з мухи слона.Зараз вчителі бояться лишній раз зауваження зробити дитині.А потім виростає бидло..
Відповісти
Зараз такі діти пішли, що навіть якщо і правда що кинула щоденник то значить було за що. Усі ми проходили школу і нічого норм виросли а зараз ви ростите не дітей а навіть не знаю як назвати. Краще б ви займалися вихованням дітей а не пости писали. А то народили і все забили на дитину болт.
Відповісти
Гірше, виростає електорат вазелинових шутів
Відповісти
там матір видно мало шитиком били. от треба визвати в школу і привселюдно відлупити. щоб дурньою не маялась і дитину правильно виховувала
Відповісти
Якщо батьки не навчили дитину поводитися, то це потрібно робити чужим людям. Видно "дуже слухняна і добра" дитина , якщо може потоптатися чи покопати чужі зошити і щоденник.
Відповісти
Чому батьки навіть не попитались поговорити з прибиральницею і вислухати її?А відразу поліцію викликати?Знаєте скільки поліціянтів прибуло за викликом батьків у школу-аж троє.Батьки дівчинки вимагають покарання Галини -звільнення зі школи,де вона пропрацювала з перших днів відкриття школи-35 ронів.Жіночка такий стрес за наклеп отримала,що потрапила у лікарню.А батькам байдуже-,говорять,сім""я незабаром має виїхати до Америки на ПМЖ.-тож треба нагадити якось напослєдок.До речі,хто знає,яку церкву вони відвідують?
Відповісти