14 квітня на Волині: гортаючи календар

14 квітня на Волині: гортаючи календар
Сьогодні відзначає день народження народний артист України Василь Чепелюк (на фото).

Також сьогодні свято у заступника начальника комунального підприємства «Управління будинком Волинської обласної ради» Віктора Талашка.

Вітаємо його з цим святом. Зичимо любові, здоров’я і безмежного натхнення.

Іменникам сьогоднішнього дня – усім, хто носить імена Юхим, Макар, Марія, – бажаємо радості від життя та прихильності ангела-охоронця.

14 квітня професійне свято відзначають працівники ДАІ. Нехай ваша робота буде спокійна та безпечна.

У цей день 1811 року народився знавець i органiзатор дослiдження iсторiї Великої Волинi, російський історик Помпей Батюшков.

А два роки тому правоохоронці повідомили ніби впіймали головного лікаря Луцького пологового будинку Михайла Токарчука на отриманні хабара. Проти нього була порушена кримінальна справа.

Втім колектив медичного закладу одноголосно виступив на підтримку свого керівника, назвавши дії правоохоронців нецивілізованими й упередженими.

Згодом в прокуратурі заявили, що йдеться не про хабарництво, а про отримання лікарем винагороди. Тому про кримінальне провадження в цьому випадку не йшлося. Зрештою, жодних офіційних звинувачень проти Токарчука не пролунало.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
всім там добрі винагороди беруть у пологовому будинку. це точно. всі це знають. тому колектив і заступився. там добре мають винагород а ще добавити заплату і виходить дуже нормальний місячний дохід. так що боремся із корупцією.
Відповісти
Останні новини
14 квітня на Волині: гортаючи календар
14 квітень, 2013, 00:00