Як збільшити тривалість автономної роботи AirPods?*

Як збільшити тривалість автономної роботи AirPods?*
Якщо ви придбали навушники AirPods в кінці 2016 року, то з високою ймовірністю можете користуватися ними лише половину максимального заявленого часу без заряджання. Якщо ж рішення про придбання навушників було прийняте зараз, оригінальні аксесуари від Apple можна знайти тут - https://comfy.ua/nayshniki/brand__apple/. В магазині Comfy представлені лише високоякісна гарнітура для «яблучних» пристроїв. Хоча тепер виробник усунув суттєві недоліки навушників, ви також можете дещо зробити для того, аби вони працювали довше.

Ємність батареї

Згідно заявам Apple, пара AirPods повинна працювати приблизно протягом 5 годин при відтворенні музики, або близько двох годин в режимі телефонної розмови. Якщо ваша гарнітура розряджається значно швидше заявленого часу, вона може бути несправною. Тоді її потрібно відремонтувати або придбати нову. А ще можна спробувати застосувати кілька прийомів, які допоможуть рідше шукати розетку для заряджання бездротових навушників.

Як використовувати AirPods?


Кілька порад, які дозволять вашій бездротовій гарнітурі від AirPods працювати довше:
• Завжди тримайте навушники в спеціальному кейсі, коли не використовуєте їх. Це не продовжить термін роботи батареї, але захистить гарнітуру від пошкоджень. Ви зможете довше прослуховувати музику, перш ніж заряджати пристрої наступного разу.
• Намагайтеся не відкривати і відкривати кейс без потреби. Apple підкреслює, що це знижує заряд батареї.
• Спробуйте прослуховувати музику лише в одному навушнику замість двох. Це дозволить вдвічі скоротити витрати електроенергії. Доки один навушник заряджається, інший працює. Потім можна швидко поміняти їх місцями. Звичайно, отриманий в результаті монофонічний звук далекий від ідеального. Але це краще, ніж нічого.
• Уникайте екстремальних температур. Акумулятори швидше втрачають заряд на сильному холоді чи спеці. Намагайтеся не допускати потрапляння прямих сонячних променів на гарнітуру.
• Користуйтеся лише потрібними функціями. Наприклад, ви можете відключити автоматичне розпізнавання вуха. Чим більше функцій активовано, тим більше електроенергії витрачають пристрої.
• Зменшуйте гучність. AirPods, які відтворюють музику тихо, працюватимуть значно довше в порівнянні з гарнітурою, які працює на максимальній потужності. Це також корисно і для вух, адже прослуховування гучних звуків протягом тривалого часу може зіпсувати слух. Але економія електроенергії буде незначною.

Якщо ви спробували усі наведені вище поради, але вони не принесли бажаного результату, придбайте павербанк. Цей зовнішній акумулятор дозволить швидко заряджати вбудовану в кейс для навушників батарею, якщо поблизу немає розетки. Навіть павербанк середньої ємкості дозволить повністю зарядити батарею AirPods кілька разів. Цього має бути достатньо для тривалої поїздки. Кейс для AirPods має порт Lightning. Впевніться, що ви придбати кабель з відповідним роз’ємом для підключення до павербанку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: AirPods
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.