Хто насправді у команді Зеленського: оприлюднили таємну переписку штабу. ВІДЕО

Хто насправді у команді Зеленського: оприлюднили таємну переписку штабу. ВІДЕО
Журналісти проекту Bihus.Info оприлюднили частини Telegram-переписки працівників передвиборчого штабу кандидата в президенти Володимира Зеленського. Згідно з цим листуванням, у штабі Зеленського існує чотири групи впливу на нього. За вплив на кандидата борються юрист Коломойського і митник часів Януковича.

За словами керівника проекту Дениса Бігуса, листування йому передали самі члени штабу Зеленського.

«Це настільки злив, що до нього додавалася навіть методичні рекомендації по використанню, які пішли у смітник одразу, щойно ми над ними відсміялися. Але водночас, листування правдиве, важливе і цікаве», – заявив він у вступі до розслідування.

Стверджується, що виборчий штаб Зеленського умовно розділений на групи, які контролюють окремі напрямки роботи. Кожен з них має лідерів, щоправда, жодного із них кандидат не показав 18 квітня в ефірі каналу «1+1», коли розповідав про свою команду.



Першою групою («Дядя»), на думку журналістів, керує адвокат бізнесмена Ігоря Коломойського Андрій Богдан. Він має відокремлений медіа-офіс з власним бюджетом, управлінням і повноваженнями. Богдан співпрацює із засновником продаєш-студії «Гуд Медіа» Кирилом Тимошенком і актором студії «Квартал 95» Артемом Гагаріним.

Назва група «Нижні» збігається, ймовірно, з прізвищем її лідера — юриста Сергія Нижного. Його юридична компанія «Хіллмонт Партнерс» співпрацювала з «Кварталом».

Лідер умовної групи «Регіони»Ілля Павлюк. В листуваннях він фігурує як «Ілля Миколайович». Павлюк — екс-помічник нардепа Ігоря Калєтніка, який очолював митницю за часів президента Януковича. Головна функція Павлюка в штабі Зеленського – координація і фінанси регіональних представників Зе-команди. Наприклад, пошук фізичних осіб-підприємців зі стабільним доходом та без боргів для поповнення через них виборчого фонду або ж контроль на місцях», – стверджують розслідувачі.

У групу «Квартал», на думку Bihus.Info, входять бізнес-партнери Зеленського з кіноіндустрії — брати Сергій та Борис Шефіри.



Згідно з висновками розслідування, адвокат Ігоря Коломойського не лише консультує штаб Зеленського з юридичних питань, як раніше заявляли прибічники кандидата, а й відповідає за медіа.

Як стверджують журналісти, у листопаді 2018 співробітник штабу Зеленського Олександр Корнієнко написав продюсеру «Студії Квартал 95» Сергію Трофімову, що Богдан займається «медіа-офісом».

«Я зрозумів, чим займається Богдан. Нарешті. Це той самий медіа-офіс, із окремим бюджетом, управлінням і повноваженням. Що теж непогано. Є певна проблема, що він не все генерує у відповідності до загальної лінії в голові Вови», – йдеться в повідомленні.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А які групи впливу у Порошенка - Свинарчуки, Кононенки? :)
Відповісти
Падалбєлийснег!!! Молчападал_головукружил! Ну що тут можна сказати... Навіть не задумуюсь чи то правдива чорнуха чи ні. Просто ще два дні на роздуми, без публікацій, полемічних сюжетів... Два дні, щоб проаналізувати минуле і сьогодення і спрогнозувати майбутнє...
Відповісти
Давно ясно, єврей коломойша купив єврея зеленського, щоб продати українцям і нажитись на тому.
А рашистська риторика дезертира-наркомана про дороги, лікаоні викликає сміх, президент не за те відповідає, хоча за пороха доріг багато зроблено між обласними центрами, зєля лох, не знає про то і починає гвандіти про іловайськ, а сам не пішов ні до війська, ні на дебати на суспільний, сцикун. Вазелин готовий перемогти путінську армію? Пацан з підворотні...
Мислення рівня дешевого актора. Так і не сказав, коли вибачиться перед українцями, бо чомусь перед чеченом вибачався зразу, шакал продажний.
Відповісти
Це жахіття для України!
Відповісти
Останні новини
Хто насправді у команді Зеленського: оприлюднили таємну переписку штабу. ВІДЕО
19 квітень, 2019, 17:03