У Зеленського «відхрестилися» від обіцянок знизити тарифи і саджати корупціонерів

У Зеленського «відхрестилися» від обіцянок знизити тарифи і саджати корупціонерів
Представник команди кандидата у Президенти Володимира Зеленського Олександр Данилюк каже, що на посаді Глави держави Зеленський підніматиме питання обґрунтованості ціни на газ перед урядом.

Про це він сказав у коментарі "Українській правді" 22 квітня.

"Ви знаєте, що сфера тарифів не знаходиться у сфері компетенції президента. Але ми вже проаналізували ситуацію, ми бачимо, що ринкова ціна на газ зменшилася, суттєво зменшилася порівняно із зимовим періодом. Якщо ми говоримо про ринкову ціну, то очікування такі, що це має відобразитися на ринку України", – сказав Данилюк.

За його словами, після вступу на посаду Зеленський має запитати про обґрунтованість цін на газ у Кабінету міністрів.

"Що ми зараз бачимо – те, що газ для населення коштує дорожче, як для бізнесу. Тобто звичайно, коли президент заступить на свою посаду, він буде піднімати це питання досить принципово перед урядом. Так, це відповідальність уряду, але буде дуже цікаво подивитися, яка буде аргументація уряду щодо ринкових умов", – сказав Данилюк.

Стосовно іншого очікування виборців – притягнення до відповідальності представників влади за корупційні злочини, член команди Зеленського сказав таке:

"Стосовно посадок. Що може зробити президент? Він не буде втручатися в процеси і заважати антикорупційним органам робити свою роботу. Сам він не може саджати чи не саджати людей – тоді він нічим не відрізнятиметься від старої системи".

"Тому ще раз: у президента не буде кнопки посадити чиновників, але він буде забезпечувати умови, щоб правоохоронні органи і суди займалися своєю роботою", – заявив Данилюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а як же відрубані руки???
так кричав на Порошенка, а тут опа і прозрів, треба ж таке...
тільки тепер тим хто за нього голосував все рівно, має повноважень, не має, вони як і він в тому не розбираються, але вимагати будуть по повній, інакше точно доля януковича гарантована
Відповісти
Народ ,ви лохи повні ,прочитайте що в конституціі написано про обов'язки президента ,а тоді пишіть всяку нісенітницю.Президент ,не суд не слідчий і не прокурор .
Відповісти
Кандидат у президенти України Володимир Зеленський запитав у свого опонента Петра Порошенка, чому той "не відрубав руки" своїм друзям та партнерам, яких підозрюють у корупції.

"Про відрубані руки. Я не кат і я не суддя. Президент створює необхідні умови для справедливого судочинства, для створення слідчих органів, для чесного і неупередженого розслідування. І я робив і буду робити усе, що від мене залежить", – відповів Порошенко.
Тепер до нього дійшло і заговорив словами Порошенка? Красавчик...
Відповісти
Не треба манипулювати заголовками, а у тексті писати зовсім інше! Данилко все правильно з казав по компетентності президента!
Відповісти
Про відрубані руки сам Порошенко кричав це його слова!
Відповісти
Прочитайте уважно про повноваження президента спочатку! Порошенко втручався у всі процеси, тому все і стояло на місці, а Зеленський втручатись не буде от тоді і подивимось! Але це вже збирається робити Луценко :) Он як швидко перевзув в’ється :)))
Відповісти

ну олігарха порошенка переміг, а коломойського перемагати буде? чи коломойський недоторканий, але це не повноваження президента?
Відповісти
Вони євреї!
Відповісти
Це початок, зараз почнуть віляти, він же нічого нє должен!
І комунальні тарифи не президент встановлює, причому тут він?
А медреформа - ну давай, оздоровлюй націю, чи знову не повноваження президента?
Відповісти
Ги))
В Одеській області вительська профспілка вимагатиме в травні зарплатню в 4000доларів)))
Ну он же абіщал!!!
Відповісти
Люди!Ви про що?Він взагалі не розуміє,для чого прийшов в політику,його радники через гаджети будуть керувати.Ось і весь сказ про тарифи,корупцію,олігархів...успіхів...чекаємо звершень.
Відповісти
Не просто так янукович і онуфрій вітають зелерого, це їх троянська конячка.
Спочатку зелений звинувачував Порошенка у високих тарифах і низьких зарплатах, а тепер сам заявляє, що на то президент не впливає.
73% дурнів в Україні.
Відповісти
Останні новини
У Зеленського «відхрестилися» від обіцянок знизити тарифи і саджати корупціонерів
22 квітень, 2019, 16:53