«Дякую, Петре!»: українці влаштували акцію біля Адміністрації Президента. ВІДЕО

«Дякую, Петре!»: українці влаштували акцію біля Адміністрації Президента. ВІДЕО
Біля Адміністрації президента зібралися прихильники Президента Петра Порошенка, який згодом вийшов до них і подякував за підтримку.

Порошенко вийшов з адміністрації разом із дружиною Мариною до людей, які скандували “дякуємо”, – пише Українська правда.

“Дорогі українці, і я вам дякую. Всі, хто прийшов зараз на вулицю Банкову. Українці по-різному проводжали президентів: у 2004 під час нашої Помаранчевої революції, у 2014 році під час Революції Гідності, але такого, як зараз Україна ще не бачила. Це стало можливим завдяки вам”, – сказав Президент.

Він нагадав, що напередодні у Мистецькому арсеналі звернувся до українців зі словами британського прем’єра Вінстона Черчилля, лейтмотив яких був ніколи не здавайся.



“А ще Черчилль сказав, що перемога – це дорога від поразки до поразки. Це нам не підходить. Ми будемо рухатися від перемоги через поразку і до нової перемоги”, – наголосив Порошенко.

“Ми об’єднуємося для того, щоб забезпечити наші спільні перемоги вже в найближчому майбутньому. Спільно ми йдемо перемагати на парламентські вибори. Спільно ми повернемося на вулицю Банкову після наступних президентських виборів”, – заявив Порошенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А як давно вже Марина в АП живе?
Відповісти
Я радий що належу до 25 відсотків, а не до більшості мух на купі га..а!
Відповісти
Ну, все прямо як в добрі старі часи: "Спасибо товарищу Сталину за наше счастливое детство". Або як колись друкували у матеріалах 26 з'їзду КПРС після тексту виступу дорогого Леоніда Ільїча "Бурные продолжительные аплодисменты, все встают!". Молоде покоління моїх дописів може й не дуже зрозуміє, от ті хто є старшими - згадають, на що це було схоже.
Відповісти
Це є гідність? Вставали з колін, щоб знову впасти?
А може це менталітет як у руських :віра в доброго царя і поганих бояр?
Їм сцять в очі а вони "Божа роса! "
Відповісти
я радий тому що відношусь до 73% тих хто находиться хоча бы "на", а ні " В " )))
Відповісти
Ці всі що 25 десь пишуть без образ? Це починається громадянська війна? Всі хто попав в 25 відсотків мають відкриту ненависть до. Але аргументів ні. Яка може Україна бути нормальною якщо в нас живуть такі екземпляри які ненавидять своїх ж. Будуємо нову Україну. Але треба чекати поки ті десь подінуться
Відповісти
25 % - це якраз ті люди, що і робили Україну сильною, це бізнесмени, які ненавидять змін правил, це здравомислячі люди, що можуть дивитись вперед і прогнозувати наслідки, це ті люди, що роблять себе самі, на відміну від решти, яка чекає від зе обіцяного, але нереального - зниження тарифів на комуналку, зарплати медикам і вчителям по 4000 дол, посадити олігархів, що розікрали країну, в тому числі і коломойського, припинити війну і т.д.
ось ці 25 % і розуміють - що це був ПОПУЛІЗМ і сьогодні вже команда зе розвернула на 180 градусів риторику, вигорожуючи зе, що виявляється не може президент то все зробити!
То хто брехун?
Відповісти
Хоч комусь при порошенко було добре.
Чи вони думали про добре (ням_ням - вкусно, нюх _нюх - гно)
Відповісти
Зараз побачимо як "добре" буде при зе.
Солярка на гривню вже подорожчала.
Відповісти
Останні новини
«Дякую, Петре!»: українці влаштували акцію біля Адміністрації Президента. ВІДЕО
23 квітень, 2019, 03:21