Чому KIA Rio – ідеальний автомобіль для міста?*

Чому KIA Rio – ідеальний автомобіль для міста?*
Новий KIA Rio чудово виглядає всередині й ззовні. Він має справжню європейську вишуканість і дозволяє з особливим комфортом пересуватися по місту. Компактний малолітражний седан – якраз те, що треба для пересування у великому населеному пункті. Нижче наведено ряд аргументів на користь того, щоб купити Kia Rio для міського жителя.

Компактність
Дефіцит простору для паркування більше не є проблемою. Ви можете протиснути автомобіль навіть на невеликий шматок асфальту перед будинком. 440 на 174 см – дуже «міські» габарити. Зараз не завжди вдається знайти простору парковку, тож маленький автомобіль стає все більш затребуваним.

Компактний транспортний засіб добре впорається з різкими поворотами на пересуванням на вузьких вулицях.

Гарний огляд
Низький капот і широкі вікна гарантують, що ви без проблем зможете бачити простір навколо автомобіля. Висота 147 см означає, що огляд дорожнього покриття є дуже якісним.

Керування
Телескопічний рульовий вал чітко реагує на повороти керма. Керування лишається точним навіть на невеликих швидкостях, що є особливо важливим для міста. Великий плюс – можливість регулювати положення керма в залежності від зросту водія.

Ще більше покращує керування напівзалежна підвіска задніх коліс та підвіска McPherson спереду.

Економічність
Бензиновий двигун потужністю 123 к. с. споживає 7,2 л пального на 100 км – при пересуванні по місту. Це доволі невеликий показник, який дозволить скоротити витрати на бензин. На трасі автомобіль витрачає всього 4,8 л/100 км.

Завдяки змінам, які були внесені у підвіску та двигун, KIA Rio став значно легшим. Це дозволило зменшити витрати палива та покращити керованість.

Великий багажник
Компактний седан з багажником об’ємом 480 л – це гарне поєднання. Хоча сам автомобіль невеликий, ви зможете перевозити в ньому великі ящики чи валізи.

З простором для задніх пасажирів також не виникає проблем. Люди зі зростом більше 182 см не відчуватимуть дискомфорту через тісноту.

Кліренс
160 см дорожнього просвіту – саме те, що треба для вітчизняних доріг. Далеко не у всіх містах є гарний рівний асфальт. З KIA Rio ви зможете пересуватися і по вибоїнах, і по калюжах без ризику пошкодження транспортного засобу. Однак не забувайте, що перед вами зовсім не позашляховик.

Ще однією перевагою седану є доволі невелика вартість. Якщо врахувати характеристики та якість складання машини, її ціна є цілком прийнятною. Додатково зекономити можна, якщо вчасно скористатися спеціальною пропозицією. Акції регулярно проводяться багатьма автосалонами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: KIA
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чому KIA Rio – ідеальний автомобіль для міста?*
25 квітень, 2018, 13:53