Підтоплених порушників залишать без порятунку

Підтоплених порушників залишать без порятунку
Людей, які незаконно збудувалися в зонах підтоплень, не будуть рятувати.

Про це 16 квітня під час оперативної наради заявив голова Волинської обласної державної адміністрації Борис Клімчук.

Губернатора обурює ситуація, коли люди свідомо і незаконно будуються в зонах підтоплень, а потім "кричать про порятунок і відкачування води".

"Після того, як будиночки побудовані, життя там налагоджене чомусь до нас мають запитання. Чому питання ICTV задає Романюку про будинки на кручі. Ми не кидаємо на вагу громадських грошей. Вартість укріплення берега - десятки мільйонів - і хату, яку хтось там побудував за 10 метрів до урвища. У нас є куди тратити державні гроші", - заявив Клімчук.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ: ЛУЦЬКІ БУДИНКИ СПОВЗАЮТЬ В СТИР. ФОТО

За його словами, недоцільно тратити багато мільйонів, які передбачені на потреби всіх людей, на порятунки окремих порушників.

"Завжди на вазі терезів інтереси того, хто поселився біля річки, щоб рибку ловити з вікна, з порушеннями всіх норм і правил, і інтереси великої громади з великими потребами. І вгадайте з трьох разів, на чию сторону я стану. Коли писані і неписані правила грубо порушуються, а потім виставляються рахунки, то я таких рахунків до сплати не беру", - додав голова ОДА.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А хіба він говорив про Вишківський район? (на вашому фото), він здаеться говорив про с. Зміїнець. Ви явно щось наплутали.
Відповісти
Наш губернатор заявив, що він на поліссі для шести хат не буде будувати укріпнень від повені. Виходить, що простий люд нікому не потрібен. А дорога кругом Світязя комусь потрібна, якщо у нас сезон становить якигось 2 місяця, коли того року 31 серпня на Гряді вже майже нікого небуло. Та дорога потрібна, мабуть для дач чиновників і їхніх друзів-товаришів мабуть.
Відповісти
на рахунок неправомірних постройок він прав,треба думати перед тим як щось робити,але з другої сторони хай би взялися за нелегали багатеньких,які позастроювали берега,що до водойми не можна дойти...
Відповісти