Росіяни вимагають знищити українських «чебурашок»

Росіяни вимагають знищити українських «чебурашок»
У Господарському суді Криму розглядають суперечку між російською і кримською фірмами з виготовлення плюшевих іграшок - росіяни вимагають від кримчан припинити випуск серії іграшок, які нібито нагадують Чебурашку.

Як повідомляє газета «Сегодня», росіяни наполягають на знищенні вже виготовленої продукції.

На думку позивача, порушені його авторські права, придбані у фільмофонду студії «Союзмультфільм». Ця організація у 2009 році підписала контракт на виробництво іграшкових персонажів радянських мультфільмів з компанією Fansy Toys. До її структури входять як пред`явник претензій, так і білоруське і українське відділення.

Євпаторійці у свою чергу наполягають: у них немає ніякого Чебурашки. Їх м`яка «підсудна» іграшка, яка дуже схожа на лемура, запатентована як «Звір № 3».

На думку керівника підприємства Сергія Іпполітова, мова йде про недобросовісну конкуренцію - російська сторона намагається витіснити їх з ринку.

«Просто наш товар якісніший і дешевший. Нас тут всі знають і люблять. А росіяни завозять сюди товар, виготовлений у Китаї. Багато судових засідань пройшли без нас - ми про них не знали. У справі є нестиковки: їхня компанія в суд не представила оригінали своїх документів - за адресою, вказаною у позові, вони не розташовані», - каже Іпполітов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: економіка
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Звір №3 - хахахахахаха!!!!
Бугага :))) Яка підходяща назва для такої іграшки :) Я, наприклад, як тільки побачила фото, одразу здогадалась як вона називається.
ГИ-ГИ-ГИ!!!
Відповісти
Останні новини
Росіяни вимагають знищити українських «чебурашок»
26 січень, 2012, 10:35