Усі члени родини Шелбі: хто знімається в ролях «Гострих козирків»?*

Усі члени родини Шелбі: хто знімається в ролях «Гострих козирків»?*
Один з найпопулярніших серіалів нашого часу «Гострі козирки» розповідає про історію бірмінгемської родини Шелбі, яка на початку XX ст. була справжньою грозою міста. Хто ж грає ролі членів цієї мафіозної сімї? На сайті peaky-blinders.top ви можете знайти багато цікавої інформації про сам серіал, акторів, зйомки та багато чого іншого.

Томмі Шелбі

Главу банди Шелбі на екрані грає Кіліан Мерфі – зірка великого та малого екрану. Він відомий, зокрема, з таких картин, як «28 днів потому», «Вітер, що гойдає ячмінь», «Червоне око». Актор працював з Крістофером Ноланом, знімаючись у його фільмах про Бетмена, трилері «Початок» та епічній військовій драмі «Дюнкерк». Зараз Шелбі зайнятий зйомками у французькому кримінальному трилері «Анна» Люка Бессона.

Тітка Поллі

Родичка братів Шелбі та їх довірена особа. Актриса - Хелен МакКрорі. Вона прославилася завдяки ролі дружини прем’єр-міністра у фільмі «Королева» (2006 рік). Далі була вдала робота у стрічці «Особливі стосунки» (2010 рік). Також вона грала матір Драко Малфоя, Нарцису, в сазі про Гаррі Поттера, Клер Довар у «Скайфолі» і Франсуазу в Шарлотті Грей.

Артур Шелбі

Права рука Томмі. Актор – Пол Андерсон. Артур Шелбі, можливо, є його найбільшою роллю на сьогоднішній день. Але Пол Андерсон багато працював у кіно та на телебаченні. Так, він отримав головну роль в британському фільмі «Фірма» 2009 року. Актор з’являвся у таких відомих голлівудських стрічках, як «Вцілілий» та «Шерлок Холмс: Гра тіней». І це ще далеко не всі його роботи.

Джон Шелбі

Ще один брат Томмі. Актор – Джо Коул. Перед «Гострими козирками» 28-річний Джо мав уже немало ролей – від Люка в драматичному серіалі «Скінс» до Томмі в «Зеленій кімнаті». Він також зіграв Тревора у серіалі «Час» та з’явився в одному з епізодів «Чорного дзеркала». Його брат Фінн грає в «Гострих козирках» Майкла Грея. В одному з інтерв’ю Джо згадував про написання сценарію для комедійного серіалу разом з Метом Лукасом.

Ада Шелбі

Сестра Томмі та інших хлопців. Актриса – Софі Рандл. З'явилася в кількох великих шоу на британському телебаченні протягом останніх кількох років. Найбільше запам’яталася роллю в «Щасливій долині». Також зіграла у «Круг Блетчлі», «Небезпечно для роботи», «Короткі зустрічі», «Джеймстаун». Зараз знімається у новому серіалі Джеда Меркуріо «Охоронець».

Лінда Шелбі

Дружина Артура. Актриса – Кейт Філіпс. Першу головну роль отримала в міні-серіалі «Вовча зала». Потім зіграла Лізу Болконську в «Війні та мирі». Відома роботою в історичних драмах «Корона», «Моя мати та інші незнайомці».

Есме Шелбі

Дружина Джона. Актриса – Емі Фіон-Едвардс. Першу популярність отримала у 2006 році, коли зявилася на валлійському телешоу Wawffactor. Потім грала у «Лютері», серіалі «Детективи», була задіяна в ряді інших проектів. З 2018 року знімається у серіалі «Троя».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: серіали
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Усі члени родини Шелбі: хто знімається в ролях «Гострих козирків»?*
03 травень, 2018, 12:33