Радник Януковича «грюкнув дверима» і заявив про зраду

Радник Януковича  «грюкнув дверима» і заявив про зраду
Валерій Коновалюк порвав із Партією регіонів, членом якої був з 1999 року

Радник президента Валерій Коновалюк покинув лави Партії регіонів.

Про це сам політик повідомив на своїй сторінці у Facebook, пише сайт каналу ТВі.

"Ось і все! Я вже не радник президента України... І нічого мене вже рік не пов'язує з Партією регіонів... Мені нема чого більше радити Віктору Януковичу...", – написав Коновалюк

"Всі мої численні звернення та документи про ситуацію в країні, про провальну і неефективну економічну політику, про відсутність реальних реформ, про масштаби корупції та зловживань, про низький рівень виконавчої влади та дисципліни і багато-багато... Те, що відбувається сьогодні (і про це я неодноразово попереджав), – це прямий шлях до кризи і банкрутства країни, це повна відмова від обіцянок і зобов'язань, даних три роки тому, і зрада тих, хто багато років надавав підтримку і вірив у розвиток і процвітання України!!!" – наголосив Валерій Коновалюк.

46-річний Валерій Коновалюк був народним депутатом України протягом трьох скликань, починаючи з 1998 року, на останніх парламентських виборах не балотувався.

У 1999 році вступив у Партію регіонів, у 2005 році – очолив партію "Трудова Україна", яка у 2007 році об’єдналася з Партією регіонів.

Тривалий час Коновалюк був членом президії політради Партії регіонів – керівної верхівки партії. У червні 2010 року Віктор Янукович призначив Коновалюка своїм позаштатним радником.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Первый пошел...
Відповісти
або готують Тігібка 2 на наступні вибори. Просто заздалегіть подумали.
Відповісти
Ничего, Валерий!Плюнь ты на этих воров!!!Этим жизнь не кончается!Главное, ты настоящий мужик, и теперь я тебя ЗАУВАЖАЛ.Умеешь поступать по совести , а не так как легче, или чтоб не "прогневить" САМОГО...А ведь это очень трудно...знать наперед, что будет, и все равно сделать это...Не каждый сможет!Трус точно не сможет.Ты смог, и ты МУЖИК и ЧЕЛОВЕК с большой буквы!!!так что не вешай носа, и не такое видали.
Відповісти
Это вор такой же как и все шакалы шапкокрада. Когда они выборы фальсифицировали он первый кричал что все честно. Его место в колинии вмете с его партией. Ходарковский таперь Он - это подготовка к 2015 году. Люди не верьти рорам и ублюдкам.
Відповісти
Останні новини
Радник Януковича «грюкнув дверима» і заявив про зраду
16 квітень, 2013, 21:08