«Волинь» перемогла «Колос» та піднялась на другу сходинку Першої Ліги

«Волинь» перемогла «Колос» та піднялась на другу сходинку Першої Ліги
Футбольний клуб «Волинь» на домашньому стадіоні переміг ФК «Колос» із рахунком 2:1.

Про це повідомили у прес-службі ФК «Волинь».

У матчі проти «Колоса» на першому плані для обох команд був результат. А за дощової погоди це ще й вилилося у невелику кількість гольових моментів. У гостей Володимир Лисенко пробив вище воріт з перспективного штрафного, а у нашої команди стандартне положення завершилося небезпечною подачею Дениса Кожанова, після якої трохи дістав головою до м’яча Міха Горопевшек.

Гол «Волині» став дещо несподіваним – після прострілу Олександра Климця «кулястий» відскочив до Кожанова, який двічі пробивав по воротах, і після другого з них м’яч зрикошетив у ноги Ігорю Карпенку, який з близької дистанції розстріляв ворота Антона Яшкова. Офсайду, як показав телеповтор, дійсно не було – у гостей на лінії затримався Андрій Сахневич, тож арбітр вказав на центр поля – 1:0. А команди так і не спромоглися змінити рахунок до перерви.

Невеликі спалахи активності у команд були уже в середині другого тайму. В епіцентрі подій у карній зоні «Волині» двічі опинявся Лисенко, однак його удари після флангових подач були або неточними, а один із них прилетів у руки Богдану Когуту. Не вдалося забити й Климцю, який увійшов у карну зону, однак ударом влучив у Максима Максименка.

Вирішальною в матчі стала 78-ма хвилина. Гольову контратаку «Волині» почали гравці, що вийшли на заміну – Дмитро Козьбан вдало вступив у боротьбу в центрі поля і переадресував м’яч Олексію Зінкевичу. Той у свою чергу, обігравши захисника, віддав на Климця, який прострілив на дальню стійку – а там уже чатував Кожанов, який відправив у сітку свій 13-й гол у сезоні – 2:0! Гості кинулися рятувати матч і створили кілька моментів. Зокрема, Лисенко сильним ударом влучив у Горопевшека, а Денис Костишин з льоту не влучив у ворота.

На 89-й хвилині гравці «Колоса» таки досягли свого – у них пройшла подача з правого флангу, Джемаль Кизилатеш головою підняв над нашим штрафним майданчиком «свічку», а Лисенко, можливо, з порушенням правил, виграв боротьбу у Когута та ударом через себе з близької відстані скоротив відставання у рахунку – 2:1. Утім, відігратися у гостей можливостей та часу вже не було.

Фінальний свисток зафіксував мінімальний успіх «Волині», яка піднялася на другу сходинку турнірної таблиці Першої ліги.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» перемогла «Колос» та піднялась на другу сходинку Першої Ліги
07 травень, 2019, 08:35