На Волині студент, який п'яний їздив за кермом, відбувся усним зауваженням

На Волині студент, який  п'яний їздив за кермом, відбувся усним зауваженням
Студенту агротехнічного коледжу за керування в нетверезому стані Іваничівський суд виніс усне попередження. Водій в суді пояснив, що взагалі майже ніколи не вживає алкоголю.

В постанові суду від 23-го квітня йдеться про те, що хлопця селі Забодотці Іваничівського району о 00:20 зупинили патрульні. Поліцейські виявили у водія ознаки алкогольного сп‘яніння та склали протокол, - пише Буг.

У суді хлопець зазначив, що взагалі майже ніколи не вживає спиртних напоїв, в цей день випив півпляшки пива. Сказав також, що повністю усвідомив свою вину, щиро розкаюється у вчиненому. Водій зазначив, що до адміністративної відповідальності притягується вперше, позитивно характеризується по місцю проживання, по господарстві використовує транспортний засіб. В подальшому зобов'язався подібного не вчиняти.

Судя Олександр Мушкет вважав, що вчинене правопорушення не представляє собою великої суспільної небезпеки і не завдало значної шкоди суспільним чи державним інтересам, тому необхідно звільнити хлопця від адміністративної відповідальності у зв’язку із малозначністю вчиненого ним порушення та обмежитись усним зауваженням.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І, взагалі, у хлопця дуже ділові і не скупі родичі.
Відповісти
Да, Саша, і чому тебе тільки в Харкові вчили?
А що УПП ? Апеляцію подавати не буде?!!
Відповісти