В Україні найдорожчі годиники носять регіонали. ВІДЕО

В Україні найдорожчі годиники носять регіонали. ВІДЕО
Українські журналісти виявили, що представники Партії регіонів носять найдорожчі годинники.

Так, найкоштовніший годинник носить бізнесмен Рінат Ахметов, - пише Українська правда з посиланням на ТВі.

Його Patek Philippe Minute Repeater (на фото) вартує 701 тисячу доларів. Це коштовний платиновий астрономічний годинник з колекції Grand Complications. Він має вічний календар, вказівник фаз місяця, репетир та турбійон. Виготовлений з платини або білого золота. Сапфірове скло. Ремінець зі шкіри алігатора.

На другому місці – Ulysse Nardin 780-90 одіозного члена партії влади Юрія Іванющенка за 685 тисяч умовних одиниць. Це навіть не годинник, а маленький театр на руці. На циферблаті оживає сюжет однієї із битв Александра Македонського. Годинник виготовлений із 18-каратного білого золота, з ручним гравіюванням та сапфіровим склом. Ремінець із крокодилячої шкіри.

Годинник Бориса Колеснікова теж потрапив в об’єктив. Це хронометр з рожевого золота від Greubel Forsey Double Tourbillon. Його ціна в інтернеті – від 420 до 510 тисяч доларів. Водонепроникність – до 30 метрів, годинник виготовлений із рожевого золота, ремінець зі шкіри крокодила. Подвійний турбійон.

А ось регіонал Микола Баграєв виблискує турбійоном. В інтернеті цей годинник можна знайти за 166,5 тисяч доларів. 18-каратне рожеве золото, сапфірове скло, 25 каменів.

У Тетяни Бахтєєвої годинник з 18-каратного білого золота, з турбійоном, механізм з ручним заводом. Безель і кріплення для ремінця прикрашені 74 діамантами. Ціна – близько 100 тисяч доларів.

Це п’ятірка лідерів. Усі вони – члени Партії регіонів.



Якщо підсумувати вартість аксесуарів цих діячів, отримаємо просто космічну цифру – приблизно 2 мільйони 512 тисяч доларів США, або 20 мільйонів 96 тисяч гривень. Аби було конкретніше і буквальніше, на руках у владоможців висить сума, співмірна з 17 520 мінімальними зарплатами чи 22 478 мінімальними пенсіями українців.

Регіонал Михайло Чечетов із "котлами" вартістю у третину київської квартири заявив, що цікавість журналістів про походження годинника не доречна. Повідомив однак, що годинника йому подарували на 50-річчя, проте вже не пам’ятає, хто.

Колега парламентського "диригента" Владислав Лук’янов не соромиться, що носить на лівій руці 44 мінімальні пенсії. Годинника йому, до речі, теж подарували. І зробив це міський голова Харкова Геннадій Кернес.

Опозиціонер В’ячеслав Кириленко теж був потрапив у годинниковий скандал. Наприкінці листопада і він засвітився із подарунком – Parmigiani Fleurier Kalpa Tonda Gold. Його вартість – близько 21 тисяча умовних одиниць.

Кириленко відразу пообіцяв свою коштовну річ продати. Але за півроку бажаючих купити аксесуар Кириленка так і не знайшлося.

Окремої уваги заслуговує і колекція глави нашої держави. На руці президента Віктора Януковича у різний час фотограф Влад Содель зафіксував сім різних годинників, загальною вартістю близько 260 тисяч доларів.

Рейтинг очолює годинник Patek Philippe Mens Grand Complications вартістю від 107 до 165 тисяч доларів.

На другому місці – Vacheron Constantin Patrimony Contemporaine, який, за даними Соделя, коштує від 27 до 32 тисяч доларів. Трійку найдорожчих годинників замикає Breguet Watches Classique Automatic Ultra Slim ціною близько 18,8-15,4 тисячі доларів. Решта – трохи дешевші моделі.

Журналісти надіслали запит в Адміністрацію президента про кількість годинників у колекції Януковича та їх вартість. У відповідь отримали, що запит не відповідає закону, бо особисті речі гаранта не є публічною інформацією.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А я нічого поганого в цьому не бачу
Відповісти
хай носять і ще й кращі купують!!!
А ви не суньте носа куди не просять...
Відповісти
"А ось регіонал Микола Баграєв виблискує турбійоном." -Это как понимать? "Турбийон – это усложнение, принцип работы которого заключается в особом устройстве узла баланса, позволяющем нивелировать действие земной гравитации и повысить точность хода часов." Как им можно "виблискувати"?
Відповісти
Останні новини
В Україні найдорожчі годиники носять регіонали. ВІДЕО
17 квітень, 2013, 08:54