У підпіллі на Волині робили цигарки відомих марок

 У підпіллі на Волині робили цигарки відомих марок
Цех із виготовлення контрафактних цигарок діяв у Ковельському районі.

Виробництвом займалося 12 українців та 2 росіян, ‒ повідомляють у прес-службі УСБУ Волині.

Набула чинності ухвала Апеляційного суду Волинської області щодо групи осіб, серед яких дванадцять українців та двоє росіян, яких обвинувачено у незаконному виготовленні контрафактних цигарок під виглядом відомих торгівельних марок.

Кримінальну справу було порушено та розслідувано слідчими УСБУ у Волинській області за ст.204 та ст.229 Кримінального кодексу України.

Підпільний цех та місця проживання для найманих працівників порушники обладнали в приміщенні автосервісу в одному із сіл Ковельського району Волинської області. З Києва доставили спеціальне обладнання та сировину для виготовлення тютюнових виробів.

Наймав робітників росіянин, який підшукав одинадцять осіб – мешканців Луганської області, обіцяючи кожному щомісяця тисячу доларів США заробітної плати, а згодом перевіз їх до підпільного виробництва. Робітникам було заборонено виходити з виробничого приміщення в денну пору доби.

У серпні 2012 року під час «виробничого процесу» працівники Служби безпеки України припинили протиправну діяльність підпільного цеху з масового виготовлення тютюнових виробів.

У результаті обшуку приміщення правоохоронці вилучили лінію з виготовлення та лінію з упаковки цигарок, 3 тонни тютюну, майже 60 тисяч пачок цигарок, 200 тисяч одиниць підроблених марок акцизного збору та ін.

Вироком суду організатору вчинення злочину призначено штраф обсягом 56300 грн., дев’ятеро виконавців сплатять по 10 тисяч гривень, четверо посібників – по 5 тисяч гривень штрафу кожен.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: суд, СБУ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну, а яких саме відомих марок? Не знаєте? Чого тоді в заголовку написали?
Відповісти
Честер і Прима
Відповісти
Останні новини
У підпіллі на Волині робили цигарки відомих марок
17 квітень, 2013, 10:53