У центрі Києва вибухнув Lexus. ФОТО

У центрі Києва вибухнув Lexus. ФОТО
У центрі Києва у вівторок,16 квітня, вибухнув автомобіль Lexus.

Про це пише Корреспондент.net з посиланням на свідка Дану Уманську, яка зробила фото машини, ‒ пише Українська правда.

За її словами, інцидент стався у вівторок близько 17:30, недалеко від будівлі ЦВК, на вулиці Старонаводницькій, 13а. Lexus вибухнув і повністю згорів.

«Стала свідком пожежі. На всю вулицю пролунав вибух, підійшли до вікна і побачили машину, що палала. За 3-4 хвилини вже приїхали пожежні (які трохи затрималися, бо обʼїжджали всі неправильно припарковані машини) і «Швидка», ще хвилин через 10 підʼїхала міліція. Машину, що стояла поруч, встигли врятувати. Пожежні наші молодці!» ‒ написала Уманська на своїй сторінці ВКонтакті.

Водночас, як пише сайт «Перша передача» з посиланням на мешканців будинку, Lexus може належати народному депутату.

«Ми його не знаємо, бачили, що на машині красуються номери серії АА....ВР. А чоловік, який їздить на цьому авто, носить значок у вигляді прапора. Такі є у нардепів. Хоча не виключено, що якийсь помічник», ‒ розповіла жінка, яка проживає в цьому будинку.

«Коли пролунав вибух, багато мешканців вийшло на вулицю, щоб подивитися, що ж сталося. Але господаря машини не було. Мабуть, йому нецікаво, або страшно», ‒ додали мешканці.

За словами очевидців, машину вартістю понад 120 тисяч доларів «буквально рознесло на шматки». Журналісти звернулися до ДАІ з проханням прокоментувати, кому належить авто, проте там лише відповіли, що йде слідство.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: НП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Интересно, а где же наши неадекватные комментаторы, которые радуются горящим машинам в Луцке? Им ведь не без разницы, где горят машины богатых.
Відповісти
Так, радуються, бо люди їсти не мають, що всі гроші віддають за комуналку..., тому й радіють..., тут поправочка велика, не радіють...,а людям просто вже це остогидло,досить це хамство терпіти! Це занадто! Ми маємо бути вропейською країною,с-ки ще час буедемо отак жити-виживати???
Відповісти