Єремеєв закликав депутатів скасувати пенсійну реформу, об’єднавши всі законопроекти

Єремеєв закликав депутатів скасувати пенсійну реформу, об’єднавши всі законопроекти
Перед початком розгляду законопроектів про скасування пенсійної реформи у середу, 17 квітня позафракційний народний депутат Ігор Єремеєв виступав перед депутатами і закликав об’єднати ці законопроекти, в подальшому підтримавши їх.

Втім, парламент розглядав їх порізно і провалив законопроект про зміни до ЗУ "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" авторства депутата Сергія Міщенка. Зазначимо, що цей законопроект, зокрема, передбачав скасування пенсійного віку 60 років для жінок.

Єремеєв перед цим виступив з трибуни і пропонував об’єднати законопроекти.

«Сьогодні на порядку денному є 3 законопроекти, об’єднання яких може вирішити проблеми всіх 10 мільйонів пенсіонерів і тих людей, які виходять на пенсію», - зазначив Ігор Єремеєв

Він закликав депутатів підтримати законопроекти Сергія Міщенка, Людмили Денісової та Володимира Литвина.

Також депутат нагадав, що декілька місяців тому на кожному мітингу усі політичні сили, які представлені у ВР, казали виборцям, що пенсійна реформа недолуга і її треба скасувати.

«Я більше, ніж впевнений, що 250 народних депутатів, які є в цьому залі, обиралися в одномандатних округах, і на кожній зустрічі казали, що пенсійну реформу потрібно відмінити», - заявив Єремеєв.

Народний депутат також наголосив, що не так давно міністр соціальної політики Наталія Королевська, виступаючи з телеекранів запевняла, що зробить зміни до пенсійної реформи.

«Але на сьогоднішній день нічого в державі не відбувається. Всі, хто знаходяться в цьому залі, відповідають за 46 мільйонів українців. І не повинно бути політичних амбіцій, а треба об’єднатися і проголосувати в першому читанні за ці законопроекти всім разом, незалежно від приналежності до більшості чи меншості. Треба прийняти цей закон і прозвітувати українському народові, що в цьому залі зібралися 450 депутатів, які пам’ятають, що вони обіцяли під час виборів», - сказав Ігор Єремеєв.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Єремеєв
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Єдиний шанс був прийняти ці закони - це їх об"єднати. А так по одному просто завалили їх ригі.
Єремеєв мав рацію, але молоді-дурні опозиціонери все козликом скачуть і не дослухаються.Піарасти ці свободівці, як і комуняки і ригі.
Відповісти
Пєтушок зальотний, за родичів твоїх КОМУНОРИГЛОДОНТІВ відповідай, а не всіх в свою отару заганяєш.
Відповісти
а ти горлопан свободівський краще йди працюй для країни, а не як твоя парламентська бидлота на бійки наражайся. Ригі та комуняки завели країну у кут, а ви, бидлота свободівська її добиваєте. Я такий зальотний, як і ти.
Відповісти
Єрємєєв уже "проголосував" за вибори у м. Києві шляхом своєї відсутності у залі, разом із Івахівим і Мартиняком, а тепер так само він і "проголосує" за зміну пенсійного законодавства
Відповісти
Тут треба нові реформи,нові закони..., про що Ви тут сперечаєтесь?
ЦЕ ВСЕ ВЖЕ СЕБЕ ВІДЖИЛО!!!
Але ВР, окрім, "перероблювання" на нові законопроекти не здатна, бо, окрім, як вкрасти вона нічого не вміє!
Для того,щоб написати законопроекти ше розум мати треба, а вони його не мають..., тому треба гроші молодим та розумним давати!
А не хочеться..., жадні...,краще цирк всім партіям робити,всім!
Травневі ж на носі, Мальдіви, Сейшели, Греція, Кіпр, Італія чекає їх..., Ви що?
Відповісти
Останні новини
Єремеєв закликав депутатів скасувати пенсійну реформу, об’єднавши всі законопроекти
17 квітень, 2013, 13:19