«Волинь» ‒ «Дніпро» 0:2. ВІДЕО

«Волинь» ‒ «Дніпро» 0:2. ВІДЕО
Луцька «Волинь» програла дніпропетровському «Дніпру» і вилетіла з Кубку України.

Матч відбувся 17 квітня в Луцьку.

Здивував стартовим складом тренер хрестоносців Анатолій Демяненко. У воротах стояв Віталій Неділько, в центрі оборони з'явився Ян Масло, а півзахист цементували два гравці, які більшість кар'єри грають в обороні: Віталій Приндета та Олег Шандрук.

Не знайшлося місця в основі й для бразильця Рамона Лопеса, який не забив пенальті в матчі проти «Іллічівця». Нагадаємо, після тієї гри у ЗМІ з'явилися повідомлення про те, що гравець побився з спортдиректором клубу Олександром Ярощуком. Однак, і Рамон, і клуб цю інформацію спростовують.

Щодо перебігу матчу, то гості контролювали ситуацію на полі майже весь час.

Так, дніпряни могли відкрити рахунок вже на першій хвилині. Матеус втік один на один з Недільком, але після його удару м'яч потрапив у перекладину.

«Дніпро» продовжував тиснути, але й водночас став діяти кволіше. Щоправда, у цьому матчі «Волинь» грала гірше навіть за кволе «Дніпро».

Господарі довгий час не могли підійти до воріт суперника, а перший удар нанесли аж на 62-ій хвилині, коли Ян Масло виконував штрафний.

Натомість «Дніпро» забив двічі. На 3-ій доданій до першого тайму хвилині рахунок відкрив Сергій Кравченко.



А під завісу гри його подвоїв Матеус - 0:2.



«Волинь» дещо активізувалася на початку другого тайму, особливо старався македонець Душан Савич, але, окрім кількох неточних ударів та передач в штрафну, ні він, ні його колеги не запам'яталися.

Тож, господарі програли і припинили боротьбу за Кубок України.

Волинь - Дніпро 0:2
Голи: Кравченко, 45+3, Матеус, 90+4

Волинь: Неділько, Сімінін, Масло, Шиков (Рамон, 60), Занєв, Шандрук, Приндета (Ізворану, 46), Пилипчук, Савич, Насонов, Суботіч (Павлов, 46)

Дніпро: Лаштувка, Мазух (Чеберячко, 17), Кравченко, Мандзюк, Коноплянка, Стрініч, Зозуля (Федецький, 77), Дуглас, Шахов (Селезньов, 66), Ротань, Матеус

Попередження: Масло, Шандрук, Занєв, Шиков, Савич

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Позорнікі я був на матчі розчарувався нема уже на що ходити!!!Волинь уже не та яка була зара хтось буде бред про зарплати мені тут розсказувати як будто коли була в них зарплата вони краще грали??
Відповісти
На жаль погоджуюсь я великій фанат Волині але на справді вони уже не які,якщо так і дальше буде то ходити на матчі не хто не буде уже!!!
Відповісти
Шо ж ви за фанат такий, що під час програшів команду перестаєте підтримувати? Якщо іти за таким принципом, т раджу вам за Шахтар уболівати, завжди ж виграють...
Відповісти
Я фанат своєї улюбленої команди але мене уже задовбало як моя улюбленна команда з кожним разом ще гірше грає....Шахтар гамно повне...........
Відповісти
а давайте будемо вірити в них? і так біда в там. А команді наша підтримка потрібна, що б там не говорили. Повірте.
Відповісти
Був шокований поразкою,багато хто не задоволений на стадіоні поразкою Волині хлопці розчарували.....але наші кричали Волниь чемпіон но безсполезно....
Відповісти
Програла так програла не в 1 раз і не в останній хулі ви плачете і ниїте???
Відповісти
Останні новини
«Волинь» ‒ «Дніпро» 0:2. ВІДЕО
17 квітень, 2013, 19:23