У Луцьку влітку працюватимуть 6 дитсадків. ПЕРЕЛІК

У Луцьку влітку працюватимуть 6 дитсадків. ПЕРЕЛІК
У Луцьку затвердили перелік закладів дошкільної освіти, які працюватимуть влітку.

Про це йшлося у середу, 15 травня, під час засідання виконкому Луцькради.

Згідно із запитами батьків, передбачили функціонування 6 закладів дошкільної освіти у різних мікрорайонах міста: ЗДО № 3 (пр-т Молоді, 10б, 33 квартал), ЗДО № 4 (вул. Кравчука, 3а, ТЦ «Слон»), ЗДО № 7 (вул. Кременецька, 24, Київський майдан), ЗДО № 17 (пр-т Перемоги, 9 район вокзалу), ЗДО № 22 (вул. Грабовського, 13 б, район ДПЗ), ЗДО № 38 (вул. Софії Ковалевської, 54, пр-т Відродження).

Окрім того, із метою забезпечення збалансованого якісного харчування в закладах дошкільної освіти збільшать вартість харчування на 10 % на одну дитину в оздоровчий період з 1 червня до 31 серпня для закупівлі свіжих овочів.

Член виконкому Олександр Серватович запитав, що у місті зробили задля того, аби поінформувати батьків та їхніх дітей про можливість оздоровлення, адже у ЦНАПі приймають заяви тільки від батьків трьох пільгових категорій. Інші ж заяви можна залишити у департаменті соцполітики та в школах.

«Наприклад «Ровесник» працюватиме у чотири зміни, тому відпочинком охоплять дітей пільгових категорій. Відпочиватимуть діти у мовних, пришкільних таборах.

Інформацію довели до директорів шкіл та осіб, які займаються цим питанням, провели дві тематичні наради, наради з представниками різних громадських організацій, розмістимо інформацію на сайті управління освіти», - відповіла начальник управління освіти Зіновія Лещенко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку влітку працюватимуть 6 дитсадків. ПЕРЕЛІК
15 травень, 2019, 09:40