Луцька «Волинь» зіграє з «Балканами». АНОНС

Луцька «Волинь» зіграє з «Балканами». АНОНС
ФК «Волинь» на виїзді зіграє з «Балканами».

Про це повідомили у прес-службі луцького ФК.

Суперник не з легких – «Балкани» навесні вправно беруть свої очки, втративши їх лише у матчах проти команд з лідерської групи. При цьому на виїзді з «Оболонню Броваром» нічию успішним результатом могли б вважати саме господарі, а «Металіст 1925» забив команді Андрія Пархоменка лише на останній компенсованій хвилині до основного часу матчу.

На користь «Балкан» також буде неабияка зіграність колективу – у зимове міжсезоння клуб залишив лише нападник Владислав Кабанюк, на місце якого прийшов Алішер Якубов. Крім того, команда з Одещини на попередні вихідні отримала відпочинок, пропустивши тур, тому сподіватиметься на перевагу у свіжості над гравцями «Волині».

До шансів господарів у цьому матчі можна віднести й дискваліфікації Младена Бартуловича та Ігоря Карпенка – футболістів, які починали зі старту всі без виключення офіційні матчі цьогорічної весни. Утім, всі інші гравці готові до бою. Свій шанс може отримати Дмитро Козьбан, який цього сезону вже відзначався п’ятьма голами в Першій лізі, а в матчі проти «Колоса» саме його пресинг у центрі поля призвів до переможного м’яча «Волині».

Форма Дениса Кожанова підкріпилася ще й вдалим виходом в Миколаєві Ростислава Волошиновича, який опинився у потрібному місці у потрібний час та приніс команді надважливі три очки. За це від відомих спортивних сайтів наш зимовий новачок отримав місце у символічній збірній туру та звання «Джокера туру».

VERSUS

За історію протистоянь команди провели усього три поєдинки. Опустившись у Першу лігу, домашній сезон «Волинь» починала якраз у матчі проти «Балкан». Тоді перед матчем пройшла велика злива, а його початок довелося відтермінувати на годину – голів команди так і не забили, зігравши унічию. Поки що свій єдиний поєдинок у Зорі «Волинь» провалила, отримавши одну із найболючіших поразок в історії (0:5). Утім, цього сезону ситуацію «Хрестоносці» почали виправляти – саме перемогою над «Балканами» (4:2), вони вийшли із «чорної смуги» в першому колі, а Денис Кожанов, який тоді взяв безпосередню участь в усіх голах «Волині» в тій грі, був визнаний героєм 9-го туру Першої ліги.

СЛОВА

Андрій Тлумак, головний тренер ФК «Волинь»: «У нас немає тижневого мікроциклу. Маємо всього три дні плюс переїзд з Миколаєва до «Балкан». Ми уже визначили, як ми будемо готуватися. В першу чергу величезну роль гратиме відновлення, як ми відновимо команду. Ну а грати з «Балканами» завжди важко. Там грають високорослі хлопці, дуже добре грають на стандартах, плюс дуже складно грати командам, над якими висить результат.

Сьогодні у нас така сама ситуація була, тому що у нас десь є тиск результату та якихось моментів. Однак ми з цим справляємося дуже добре, і я дуже вдячний хлопцям, тому що на сьогодні вони колектив і б’ються один за одного і в роздягальні шалена атмосфера. Я вже їм казав – слава Богу, що в мене є така команда».

Андрій Пархоменко, головний тренер ФК «Балкани»: «Результат зараз не тисне. Зрозуміло, що ми повинні бути вище, однак головне – те, що ми у Першій лізі, і зараз можна грати для того, аби себе проявити. Я дуже гордий, що ми граємо такий футбол, якого дуже складно навчити. Подобається, що ми високий рівень тримаємо після зимового антракту».

АРБІТРИ

Головним арбітром матчу буде львів’янин Олександр Шандор. На лініях йому асистуватимуть Андрій Лібстер (Луганськ) та Роман Соботюк (Бердичів). Резервний арбітр – Геннадій Серпутько (Одеса). Спостерігач арбітражу – Олександр Іванов (Слов’янськ).

ВІЗИТІВКА

Суперник – «Балкани» (Зоря, Одеська область)

Рік заснування: 2007

Кольори клубу: синьо-біло-чорні

Офіційний сайт клубу: http://www.fcbalkans.com.ua

Головний тренер: Андрій Пархоменко

Поточне місце у таблиці Першої ліги: 8 (25 матчів, 10 перемог, 6 нічиїх, 9 поразок, різниця голів 25:27, 36 очок)

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцька «Волинь» зіграє з «Балканами». АНОНС
15 травень, 2019, 14:21